Paikallisuutiset

2 500 euroa ennakoivasta viemäripesusta?

KOTI-LAPPI I PUHELIMESTA KUULTUA Nimimerkki "Ettäs kehtaattekin"

– Tässä tapauksessa ilmaisessa viemäritarkastuksessa vakuutettiin ennakoivan viemäripesun tarpeesta hintaan 2 500 euroa. Kuvattu viemäri näytti likaiselta.

– Viemärit tietysti näyttävät likaiselta ja aivan kauheilta, mutta mitään ennakoivaa pesua tukkeutumisten estämiseksi ne eivät tarvitse. Puolen vuoden päästä ne näyttävät ihan samanlaisilta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Kun huijaus paljastui, oli sopimus tehty, mutta ei vielä työtä. Sopimuksen perumiseen soittamalla, siihen yritys ei suostunut.

– Viemäripesu on yksinkertainen toimenpide, saa paikallisilta yrittäjiltä satasilla ja sitä hyvin harvoin on tarpeen edes tehdä ennakkoon, oli rautaviemärit tai ei.

– Muistakaa, että kotiin ei tarvitse ilman suostumusta päästää ketään, kaupanteosta voi aina kieltäytyä, ostopakkoa ei ole ja kotimyynnissä kaupanteon voi aina, myös ilman perusteita, perua 14 päivän kuluessa.

– Ilmaisen tarkastuksen voi teettää, mutta se ei sido yhtään mihinkään. Tehkää kaikki kirjallisena: sopimukset, reklamaatiot ja kaupan perumiset. Varmistakaa aina ulkopuolisella kerrottujen toimenpiteiden todellinen tarve ja pyytäkää tarjous paikalliselta yrittäjältä, ennen kuin sovitte mitään, painottaa nimimerkki. Hän toteaa, että paikalliset alan ammattilaiset selvittävät myös niin viemäreiden kuin muutenkin kiinteistöjen kuntoa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Ettäs kehtaattekin, tälläkin yrityksellä on oikein komeat nettisivut, mutta ei minkäänlaista omaatuntoa, totesi nimimerkki

Lisää tietoa kotikaupasta Kilpailu- ja kuluttajaviraston verkkosivuilla .

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä