Paikallisuutiset

Autoilija törmäsi bussipysäkkiin Kemijärvellä: talvinen keli ja porokolarit aiheuttivat tehtäviä poliisille

Poliisilla riitti tehtäviä ympäri Lappia. Kuvituskuva. Kuva: Esa Keskinen

Poliisi kertoo, että talvinen keli ja tiellä olleet porot aiheuttivat lukuisia tehtäviä eri puolella Lappia.

Lapin poliisi tiedottaa, että torstai-iltana talvinen keli ja tiellä pyörivät porot aiheuttivat lukuisia liikennetehtäviä eri puolella Lappia.

Kemijärvellä Pelkosenniementiellä kuljettaja menetti auton hallinnan. Poliisi kertoo, että auto luisteli törmäten linja-autopysäkkiin. Kuljettajalle ei tullut vammoja, mutta linja-autopysäkki meni rikki.

Kemijärvellä, Sodankylässä, Rovaniemellä ja Ranualla oli lisäksi lukuisia porokolareita.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ranualla Pudasjärventiellä auton kuljettaja lähti ohittamaan rekkaa. Kesken ohitusta tielle oli tullut poro, jota kuljettaja väisti. Väistöliikkeen seurauksena auto lähti hallinnasta ja suistui ojaan. Kuljettaja pääsi ulosta autosta omin avuin. Poro jatkoi vahingoittumattomana matkaansa.

Poliisi muistuttaa tiedotteessaan, että temppuilu moottorikulkuneuvojen kanssa liikenteessä ei ole laillista.

Nelostiellä kahden auton onnettomuus ja nuorison sudittelua Rovaniemellä

Rovaniemellä nelostiellä oli kahden auton onnettomuus. Toisen auton kuljettaja oli yrittänyt väistää yllättäen tielle tullutta poroa. Kuljettaja oli menettänyt auton hallinnan ja auto oli ajautunut vastaantulevien kaistalle. Vastaantulleen auton kuljettaja ei ehtinyt jarruttaa tilanteessa, vaan hänen autonsa osui toisen auton kylkeen. Poliisi jatkaa asian selvittämistä.

Rovaniemellä nuoriso suditteli liikkeiden parkkipaikoilla autoja ja mönkijöitä. Poliisi muistuttaa tiedotteessaan, että temppuilu moottorikulkuneuvojen kanssa liikenteessä ei ole laillista. Auton tai mönkijän lähtiessä käsistä riski paitsi kuljettajan myös sivullisten vahingoittumiseen on suuri.

Rovaniemen keskustassa oli ajettu autolla liikenteenjakajaan, minkä jälkeen autolla oli ajettu jalkakäytävälle. Poliisi jatkaa asian selvittelyä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kittilässä auton kuljettaja menetti autonsa hallinnan hänen yrittäessään kääntyä parkkialueelle. Auto päätyi ojaan syvään lumeen. Tilanteessa ei tullut henkilövahinkoja.

Kolarissa Pellontiellä henkilöauto pyörähti ojaan ohitustilanteessa. Kuljettaja lähti ohittamaan edellä ajavaa henkilöautoa. Pöllyävän lumen takia hän ei huomannut vastaantulevaa autoa ajoissa ja joutui palaamaan kaistalleen äkillisesti välttääkseen nokkakolarin. Omalle kaistalleen palatessa kuljettaja osui autollaan edellä ajavan auton takakulmaan ja menetti autonsa hallinnan. Auto pyörähti ympäri ja päätyi ojaan.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä