Paikallisuutiset

Heikki Autto lähtee kolmannelle kaudelle – "Tarkoitus on päästä mahdollisimman vaikuttaviin asemiin"

Lapista uusi eduskuntapaikkansa enontekiöläissyntyinen Heikki Autto.

Heikki Autto otti paikkansa vastaan kokoomuksen vaalivalvojaisissa Rovaniemellä Hotelli Santa Clausissa. Oma jatkopaikka eduskuntaan näytti varmalta jo heti kun ennakkoäänten tulos tuli.

– Näyttäisi siltä, että oma ennätystulos tulee. Valtavan kiitollinen olen, että pääsen jatkamaan, Autto iloitsi.

Vielä jännitettiin koko Suomen lopputulosta, ja miltä pohjalta uutta hallitusta aletaan huomisaamuna muodostaa. Autto lähtee eduskuntaa viemään Lapin ääntä kuuluviin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– On tärkeä saadan Lappiin työpaikkoja, jotta perheet voivat asettua tänne, ja tietenkin oikaista Suomen talous, jotta meillä on varaa palveluihin. Se on varsinkin Lapin kannalta olennainen asia.

Autto uskoo, että Lapilla on keskeinen asia talouden kasvun keskiössä, Norja- ja Ruotsi -yhteyksien ja liikennehankkeiden vuoksi.

Rovaniemellä asuva hallintotieteiden maisteri Heikki Autto on liikenne- ja viestintävaliokunnan jäsen ja suuren valiokunnan varajäsen sekä kaupunginvaltuuston puheenjohtaja. Hän nousi eduskuntaan kokoomuksen riveistä vuoden 2011 vaaleissa alle 30-vuotiaana. Hän tippui seuraavaksi kaudeksi, mutta uusi paikkansa sen jälkeen. Kausi on Auttolle siis kolmas eli kokemusta on jo.

– Tarkoitus on päästä mahdollisimman vaikuttaviin asemiin, ja olla äänestäjien luottamuksen arvoinen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kokoomuksen kannatus noussee Lapissa hieman kokonaisuudessa. Autto keräsi erityisesti ääniä kotikunnastaan Rovaniemeltä, Muoniosta, Enontekiöltä ja Kittilästä.

Koti-Lapin tulospalvelu osoitteessa:

https://www.kotilappi.fi/tulospalvelu/#/

Heikki Autto juhli kolmatta kansanedustajakauttaan Rovaniemellä Hotelli Santa Clausissa kokoomuksen vaalivalvojaisissa. Oikealla juhlimassa myös kemijärveläinen kokoomuksen ehdokas Riitta Savukoski.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä