Paikallisuutiset

Hurja määrä laukauksia ei riittänyt – KeKille tappio kauden avausottelussa Vuokattia vastaan

Kemijärven Kiekon edustusjoukkue avasi kautensa lauantaina II-divisioonassa.

Vastassa oli sarjan viime kauden mestari Vuokatti Team Sport. Vuokatti meni johtoon Jaakko Nykyrin maalilla ajassa 5.05, mutta KeKi hallitsi ottelua. Ensimmäisessä erässä KeKin Aleksi Karppinen torjui 4 kertaa ja Vuokatin Joona Rajala 13.

Toisessa erässä KeKin paine jatkui: Rajalalle 25 torjuntaa. VTS:n Saku Partanen kuitenkin sai tehtyä toisen maalin erän puolessa välissä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lue myös:

KeKin edustusjoukkue nousee sittenkin! – II-divisioonaan lähdetään nuorella ja nälkäisellä porukalla

Jäähyherkälle KeKille hopeaa kotihallissa – Aleksi Karppinen torjui 44 kertaa

Jääkiekkoliitto pudotti koronan takia vetäytyneen KeKin – muut joukkueet saavat jatkaa, vaikka lopulta kaikkien kausi keskeytettiin: "Tämä on oikeusmurha"

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Maalinteko sakkasi

Kolmas erä oli jo tasaisempi laukauksien suhteen, mutta maaleja ei enää tehty ja loppulukemat olivat Vuokatin eduksi 0-2.

Kolmannen erän loppupuolella KeKi aloitti jäähyilyn ja joukkue otti 5 kahden minuutin jäähyä väkivaltaisuudesta, koukkaamisesta, huitomisesta ja estämisestä. Karppinen torjui KeKin maalilla 28 kertaa ja VTS:n Rajala 53 kertaa.

– Me hallitsimme, mutta emme saaneet maalia. Kyllä ne oli välillä aivan purjeessa. Tehtiin maalivahdista vähän liian hyvä omilla suorituksilla, mutta toki maalivahtikin oli hyvä, joukkueenjohtaja Jali Taipale kuvailee.

Taipale pitää kahden maalin tappiota melko hyvänä tuloksena sarjan mestaria vastaan. Yleisöä ottelussa oli paikalla 305. KeKi tarjosi kauden avausottelun ilmaiseksi Kemijärven peruskoululaisille.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Koululaisia oli mukavasti, normaalia enemmän, Taipale kertoo.

Seuraavaksi vierasottelussa vastaan tulee ehkäpä vieläkin kovempi joukkue, Suomi-sarjan putoaja Laser Oulunsalosta.

KeKi pelasi kauden ensimmäisen ottelun syyskuussa Vuokatin VTS:ää vastaan. Joonas Palojärvi ajamassa Vuokatin maalille Wirta-areenalla.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä