Muualta Lapista

Itsetehty ruoka on kunnia-asia Ivalon Kaarteen keittiössä

Hyvää on. Eskarilaisten pöydässä oli tyytyväisiä ruokailijoita. Broilerikastike ja riisi maistui myös Sagalle - puuroa ja kalakeittoa saisi kuulemma olla useamminkin, kuului eskarilaisten mielipide. Kuva: Ville Vaarala

Kipot ja kapot tyhjenevät ahnaasti parempiin suihin Ivalon Kaarteen ruokasalissa, kun lounaaksi on haastattelupäivänä verimakkaroita ja veripalttua.

Poronverestä tehdyt ruuat ovat yleensäkin niin koululaisten kuin ikäihmistenkin suosikkeja Pohjois-Lapin Ruoka Oy:n alueella. Pohjois-Lapin Ruoka Oy on viiden pohjoisen kunnan yhteinen ruokapalveluyhtiö ja siihen kuuluvat Sodankylä, Inari, Utsjoki, Pelkosenniemi ja Savukoski.

– Verimakkara on aina ol

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä