Paikallisuutiset

Jakelun ja painon poikkeukset vaikuttavat kolmeen Koti-Lapin numeroon

Arkistokuva. Kuva: Esa Keskinen

Viikon 18 lehti ilmestyy torstaina, viikon 19 lehti tiistaina ja viikon 20 lehti keskiviikkona. Kaksi lehteä painetaan poikkeuksellisesti jo edeltävän viikon perjantaina.

Koti-Lapin painoaikatauluissa ja ilmestymispäivissä on poikkeuksia tulevina viikkoina pyhäpäivien ja erikoislehden ilmestymisen takia.

Vappuviikolla lehti ilmestyy poikkeuksellisesti torstaina 2.5., sillä keskiviikko on vappupäivä, jolloin Posti ei jakele lehteä. Lehti painetaan normaalilla aikataululla maanantaina 29.4. Aikaisemmin ilmoitetun tiedon mukaan tämä kyseinen lehti olisi ilmestynyt jo ennen vappua, mutta Koti-Lapin painopaikan siirtyminen Kajaanista Ouluun aiheutti tietokatkon, minkä takia Postin varmistunut jakelupäivä 2.5. ei ollut saavuttanut Koti-Lapin toimitusta ennen huhtikuun puoliväliä.

Helatorstai vaikuttaa Postin työskentelyyn ja jakeluun niin, että Posti on antanut Koti-Lapin jakelupäiväksi tuolla viikolla tiistain 7.5. Tämä lehti menee jo poikkeuksellisesti perjantaina 3.5. painoon, koska Posti vaatii Koti-Lapin tuotteelle kaksi arkipäivää lajitteluun ja jakeluun.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Keskiviikon 15.5. lehti ilmestyy normaalisti, mutta numeron liitteenä ilmestyvän matkailulehden takia koko paketti pitää painaa jo perjantaina 10.5.

Koti-Lapin ilmestyminen ja paino

TO 2.5. / painoon MA 29.4. / aineistopäivä to 25.4.

TI 7.5. / painoon PE 3.5. / aineistopäivä ti 30.4.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

KE 15.5. / painoon PE 10.5. / aineistopäivä ti 7.5.

Koti-Lappi

Asiakaspalvelu auttaa

Aineistoaikatauluista, tilausasioista ja verkkotunnuksista saa lisätietoa asiakaspalvelun kautta.

p. 020 750 4469

asiakaspalvelu@hillagroup.fi

https://asiakaspalvelu.hillagroup.fi/

www.kotilappi.fi

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä