Joululahjat netistä - verkkokauppojen parhaat lahjavinkit

Ilahduta puolisoa, vanhempia, lapsia ja ystäviä ihanilla lahjoilla. Laadukkaat lahjat kestävät vuodesta toiseen, joten niistä voi nauttia pitkään. Vuoden 2022 parhaat joululahjat saa hankittua kätevästi netistä, joten ei tarvitse lähteä ostoksille kauppojen tungokseen. Tästä artikkelista löydät käytännölliset ja hauskat lahjat moneen pieneen ja isoon pakettiin.

Digitaalipiano soittoharrastuksen aloittamiseen

Pianonsoitto on monella tavalla kehittävä ja erittäin mukava harrastus. Se tuottaa elämyksiä vuodesta toiseen. Soittaminen on monipuolinen harrastus, jossa on mahdollisuus oppia aina jotain uutta. Digitaalipiano on ikiaikojen suosikkilahja pianonsoittoa harrastavalle tai pianoharrastuksesta haaveilevalle. Piano taipuu kaikkiin musiikkityyleihin.

Tampereen Musiikista saat laadukkaan Kawai KDP-120 -digitaalipianon kätevästi kotiinkuljetuksella. Tyylikäs ja kompakti piano sopii pienempiinkin koteihin. Pianossa on realistinen tuntuma ja paljon hyödyllisiä digitaalipianon ominaisuuksia. Kuulokeliitäntä mahdollistaa soittamisen muita häiritsemättä mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Riviéra Maison -sisustustuotteet ja joulukoristeet

Ilahduta ystävää Riviéra Maisonin upeilla sisustustuotteilla ja joulukoristeilla. Hollantilainen Riviéra Maison valmistaa tuotteet pääosin käsityönä. Hanki ystävälle esimerkiksi kauniita lasisia kuusenkoristeita tai jouluinen kaitaliina. Lahjapaketti viimeistellään tietysti hienolla joulukortilla.

Annivalin verkkokaupasta löydät kauniit kuusenkoristeet ja muut joulukoristeet sekä myös muut sisustustuotteet. Annivalin Riviéra Maison -tuotevalikoima on todella monipuolinen, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin!

Uniikki koru rakkaalle

Kultasepät Andreasen valmistaa Tampereella uniikkeja koruja asiakkaiden toiveiden mukaan . Uniikkikoru sopii ihanasti lahjaksi esimerkiksi puolisolle, vanhemmille tai läheiselle ystävälle. Yksilöllinen koru ilahduttaa lahjan saajaa varmasti. Tällaista korua ei ole kenelläkään toisella.

Koruissa on mahdollista käyttää asiakkaan omia kiviä tai jalometalleja. Esimerkiksi pieneksi käyneestä sormuksesta tai rikki menneestä korusta voidaan valmistaa uusi koru. Tällä tavalla koru saa uuden elämän ja sen kantamat muistot säilyvät.

Miehelle laadukas Tissot PRX -rannekello

Tissot on tunnettu laadukkaista, kestävistä ja varmoista kelloista. Tissot-kello onkin erinomainen lahja miehelle. Laadukkaasta kellosta on hyötyä pitkään. Tyylikäs Tissot PRX -kello on muotoiltu 70-luvun futurististen urheilukellojen tyyliin. Kellon upea muotoilu kestää varmasti hyvin aikaa.

Teräsrannekkeellinen kello istuu hyvin ranteeseen, joten sitä on mukava käyttää. Kellosta löytyy myös kätevä päivyri. Miesten Tissot PRX -rannekellon saat Pirkan Kellosta nopealla toimitusajalla.

Käytännöllinen ja tyylikäs vintage-lämmitin

Lämmittimille on pian tarvetta, sillä talvi on kohta täällä. Tyylikkäät Ariete Vintage -lämmittimet lämmittävät huoneen nopeasti miellyttävään lämpötilaan. Lämmittimiä on helppo siirrellä huoneesta toiseen. Niillä voi lämmittää vaikkapa viileän kylpyhuoneen ennen suihkua tai tuoda hieman lisää lämpöä olohuoneeseen. Lämmittimestä on hyötyä sekä kotona että mökillä.

Upeat 50-luvun tyyliin muotoillut laitteet tuovat mukavasti lisää lämpöä huoneisiin talvipakkasilla. Näitä kauniita lämmittimiä ei tarvitse piilotella. Saat Arieten Vintage-öljylämmittimet Luurinetin verkkokaupasta nopealla toimitusajalla.

Onni-jousikeinutuoli isovanhemmille

Onni-jousikeinutuoli on nykyaikaisen mallinen keinutuoli . Se on erinomainen lahja vanhemmille tai isovanhemmille. Jousikeinutuolin runko on kuin tavallinen nojatuoli. Sen napakka istuinosa ja ryhdikäs selkänoja tekevät keinutuolissa istumisesta ja keinumisesta miellyttävää. Tässä keinutuolissa on mukava istuskella katselemassa televisiota tai lukemassa kirjaa.

Onni-jousikeinutuolit saa Tuppu-Kalusteelta edullisella kotiinkuljetuksella. Jousikeinutuolia on saatavana eri väreissä sekä näyttävässä kukkakuosissa. Myös puuosista on eri värivaihtoehtoja. Tämä keinutuoli sopii siis moniin erilaisiin sisustuksiin.