Paikallisuutiset

Kemijärveläiset menestyivät painonnoston mestaruuskilpailuissa Kalajoella

Painonnostoreissulta tuli hyviä tuloksia.

Kemijärveläiset peruskoululaiset menestyivät Kalajoella 11.–13. helmikuuta järjestetyissä painonnoston mestaruuskilpailuissa. Peruskoululaisten kisoihin osallistui Kemijärveltä viime vuoden tapaan kolme koululaista. Alun perin kisoihin oli lähdössä myös neljäs urheilija, mutta sairaustapauksen vuoksi Risto Taipale ei päässyt osallistumaan.

Kemijärveläisittäin kisat käynnistyivät heti lauantaiaamuna, kun Ninni Imponen kilpaili sarjassa tytöt 40 kiloa. Ninnin tempaustulos oli 24 kiloa, ja työnnössä hän teki upeasti ennätyksensä 32 kiloa, jolloin yhteistulos oli 56 kiloa. Imponen sijoittui sarjassaan hopealle.

Eino Lautamon suoritusta saatiin odottaa iltapäivälle, jolloin 35-kiloisten poikien sarja pääsi kisalavalle. Lautamo teki sekä tempauksessa että työnnössä omat ennätyksensä ja sijoittui sarjassaan hienosti pronssille. Hänen yhteistuloksensa 60 kiloa koostui 26 kilon tempauksesta ja 34 kilon työnnöstä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Olli Imponen pääsi nostamaan lauantain viimeisessä erässä pääsi nostamaan sarjassa pojat 49 kiloa. Hän teki upeaa jälkeä, sillä hän nosti omat ennätyksensä sekä tempauksessa että työnnössä, ja yhteistulokseksi kertyi 72 kiloa. Imponen oli sarjansa viides.

Olli, Ninni, Eino ja Risto edustavat painonnostossa Rovaniemen Reipasta, mutta peruskoululaisten mestaruuskilpailuissa edustetaan paikkakuntaa.

Kemijärvi sijoittui kuntakohtaisessa pisteytyksessä sijalle 10, muun muassa Tampereen ja Turun edelle.

Nuoria valmentaa Pasi Ahola .

Eino Lautamo (vas.), Ninni Imponen ja Olli Imponen onnistuivat painonnoston peruskoululaisten kisoissa Kalajoella. Takana valmentaja Pasi Ahola.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä