Paikallisuutiset

Kemijärvellä kevätvaatteiden ja pyörien lahjoitustapahtuma vastaanottokeskuksen asiakkaille

Kemijärven vastaanottokeskuksen asiakkaille järjestetään vaate- ja pyörälahjoitustapahtuma ja Punaisen Ristin viikon kahvit juodaan Cafe ParrunPätkässä.

Kemijärven vastaanottokeskus ja Punaisen Ristin Kemijärven osasto järjestävät kevätvaate- ja pyörälahjoitustapahtuman vastaanottokeskuksen asiakkaille.

Tapahtuma järjestetään lauantaina 6.5. kello 11–14 Kemijärven liikuntahallilla yläaulassa ja pihalla.

Ovet aukeavat lahjoittajille kello 11. Siitä alkaen voi halutessaan tulla rauhassa asettamaan vaatteita ja tavaroita esille pöytiin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kello 12 alkaen vastaanottokeskuksen asiakkaat voivat tulla etsimään ja valitsemaan tarpeisiinsa sopivia varusteita.

Tapahtuman periaatteena on, että lahjoittajat voivat tulla koko tapahtuman ajan paikan päälle tarjoamaan vaatteita tai tavaroita suoraan asiakkaille.

Yläaulan pöydät ovat käytettävissä, ja pihalla voi tarjota lahjoitettavaa myös suoraan autosta peräkonttikirppis-periaatteella. Tarvetta on kaiken ikäisten kevätvaatteille, kevätkengille (esimerkiksi lenkkarit, kumpparit), kaikenkokoisille polkupyörille, sekä jonkin verran myös pienille kodinkoneille kuten mikroille, tehosekoittimille, silitysraudoille ja niin edelleen.

Lahjoitukseen sopivat ainoastaan ehjät ja puhtaat vaatteet ja tavarat. Jos jotain jää yli, ne pyydetään ystävällisesti kuljettamaan itse pois, koska paikallisella Punaisella Ristillä ei ole varastoimismahdollisuutta lahjoitustavaroille.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Punaisen Ristin viikko toukokuussa

Kansainvälistä Punaisen Ristin viikkoa vietetään 8.–14.5.

Viikolla juhlistetaan Punaisen Ristin perustajan, sveitsiläisen Henry Dunant’n syntymäpäivää (8.5.1828). Kemijärven osasto tarjoaa virallisena juhlapäivänä, maanantaina 8.5., pullakahvit kaikille kävijöille Cafe ParrunPätkässä, joka on avoinna kello 11–18.

Kello 12–16 paikalla on myös paikallisosaston väkeä esittelemässä toimintaansa.

Ilmoita asiavirheestä