Paikallisuutiset

Kemijärvellä ravit sunnuntaina – paikallisraveissa toto ei jyllää, mutta kilpailumahdollisuudet ovat hyvät

Tapahtumassa on tekemistä myös lapsille.

Peurakankaan raviradalla päästään nauttimaan kisoista vielä tänä kesänä, kun Kemijärvellä ravataan paikallisravit sunnuntaina 28. elokuuta. Ravit alkavat kello 14.

Ilmoittautuminen raveihin päättyy tänään maanantaina 22. elokuuta.

– Paikallisraveissa ei ole totopelimahdollisuutta ja palkinnot ovat tavallisia toto-raveja pienemmät, mutta vastaavasti näistä hevoset ja kuskit saavat matalammalla tasolla kilpailurutiinia ja varmuutta, sekä erityisesti Lapissa tämäkin päivä lisää osaltaan kilpailumahdollisuuksia ihan rutinoituneillekin kävijöille, Kemijärven Ravin puheenjohtaja Eveliina Talvensaari kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Paikallisravit ovat seuralle oma ponnistuksensa, koska toisin kuin toto-raveja, näitä ei juurikaan tueta rahallisesti keskusjärjestön puolesta.

Tietyt menot ovat kuitenkin samat kuin isommissakin raveissa.

– Asiansa osaavat talkoolaiset, joista osa saapuu kauempaakin, ovat ravipäivän pelastus. Tiimityö toimii meillä Lapissa hyvin, Talvensaari kuvailee.

Raveissa on myös keppihevoslähtö ja lapsille oma aidattu leikkialue sekä talutusratsastusta. Kahvio palvelee ravien ajan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tekstiä oikaistu 22.8. kello 18.02: Otsikossa kerrottiin aikaisemmin, että ravit ovat lauantaina. Ravit ovat kuitenkin sunnuntaina.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä