Paikallisuutiset

Kemijärveltä lähteneet tapaavat Helsingissä – ilmoittautumisaika päättyy pian

Kemijärveltä pääkaupunkiseudulle, muualle Suomeen ja maailmalle lähteneet kokoontuvat yhteiseen tapaamiseen Helsingissä lauantaina 24. syyskuuta kello 17.30.

Junantuomat ovat kokoontuneet pääkaupungissa yleensä kolmen tai kahden vuoden välein, mutta nyt viime tapaamisesta on koronatauon takia neljä vuotta.

Junantuomat 2022 -ohjelmatoimikunta kertoo tiedotteessaan, että parhaillaan kaikuu viimeinen kuulutus Kemijärveltä Junantuomien tämän syksyn tapahtumaan. Se pidetään tuttuun tapaan Ravintola Pörssissä Helsingissä, ja siihen voi ilmoittautua maksamalla 90 euron osallistumismaksun tilille FI76 5723 0220 5133 99 viimeistään 21. elokuuta. Ilmoittautujien tulee laittaa maksun yhteyteen sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Junantuomien ensimmäinen tapaaminen oli vuonna 2007, ja sen jälkeen niitä on ollut säännöllisesti. Tapahtumassa tavataan vanhoja ja uusia tuttuja, kuullaan Kemijärveen liittyviä esityksiä ja puheenvuoroja sekä muistellaan yhteisiä Kemijärvi-aikoja. Buffet-ruokailun pääruokana on aina ollut aitoa kemijärveläistä poronkäsitystä.

Elokuussa 2016 tapaaminen oli poikkeuksellisesti Kemijärvellä.

Lisätietoa saa tarvittaessa osoitteesta lassi.lehtikallio@kolumbus.fi, p. 0400 442367 tai http://www.junantuomat.wordpress.com. Junantuomilla on Facebook-sivu nimeltään Junantuomat Kemijärveltä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä