Paikallisuutiset

Kemijärven keskustanaiset luovutti ansiomerkin ja valitsi toimihenkilöt

Aino Vuorenpää (oikealla) sai ansiomerkin, kukat ja onnittelut Eeva Moilaselta. Kuva: kemijärven keskustanaiset

Kemijärven keskustanaiset luovutti yhdistyksen puheenjohtaja Aino Vuorenpäälle viime syyskokouksensa yhteydessä Suomen Keskustan myöntämän hopeisen ansiomerkin numero 14 000 hänen tekemästään työstä puoluetoiminnan hyväksi. Kokous pidettiin marraskuussa.

Kokous valitsi toimihenkilöt vuodelle 2024.

– Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Aino Vuorenpää, ja varapuheenjohtaja on Pirjo Laurila. Jäsenet ovat Liisa Pauna, Raija Soppela, Eeva-Liisa Vuolukka ja Eeva Moilanen, joka on sihteeri ja rahastonhoitaja. Keskustanaisten Lapin piirin hallituksessa jatkaa Eeva Moilanen, yhdistys kertoo tiedotteessaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kokouksessa päätettiin, että toiminta painottuu vaalityöhön. Presidentinvaalien jälkeen ovat EU-vaalit kesäkuussa 2024 ja alue- ja kuntavaalit vuonna 2025.

– Poliittinen ilmapiiri on eripurainen. Tarvitaan maltillista keskustelua ja rakentavaa yhteistyötä kaikkien osapuolten kesken, tiedotteessa todetaan.

Kokous keskusteli paikallisesta politiikasta, koulu-asiasta ja liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista. Yhdistyksen mukaan uimahalli on säilytettävä Kemijärvellä ja kannustettava ihmisiä käyttämään palveluita ja liikkumaan. Oppilaiden pahoinvoinnin parantamiseksi yhteistyötä pitää lisätä koulun ja kodin välillä.

Keskustanaisten Kemijärven yhdistys ry on perustettu 24.1.1980.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä