Paikallisuutiset

Kemijärvi juhlisti Talvikaupunki-titteliä – Puoli seitsemän, Yukigassen ja KähinäPate houkuttelivat väkiryntäyksen kulttuurikeskukselle

Kemijärven kaupungin talvirieha oli ystävänpäivän illan huipentuma. Katso Koti-Lapin kuvakollaasi tapahtumasta.

Tiistai-ilta ja tällainen meininki!

Kemijärven kaupungin järjestämä talvirieha riehaannutti kulttuurikeskuksen pihamaalle melkoisen väkimassan.

Talviriehaa vietettiin paitsi ystävänpäivän myös Kemijärven pokkaaman Vuoden talvikaupunki -tittelin kunniaksi. Kemijärvi voitti Ylen Puoli seitsemän -ohjelman järjestämän yleisöäänestyksen ensimmäisestä Vuoden talvikaupungista viime maaliskuussa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sen kunniaksi "Puoliseiska" tulikin tekemään suoraa lähetystä paikkakunnalta. Studio oli rakennettu kulttuurikeskukselle. Riehaa vietettiin samaan aikaan pihamaalla, kun suora lähetys meni valtakunnan verkkoon.

Sisällä studiossa Kemijärveä edustivat näyttelijä-ohjaaja Kari Väänänen ja KähinäPatena tunnettu rapartisti Paulus Kiviniemi . Yle Lapin Juha Mäntykentän juontamat ohjelman väli-insertit veivät muun muassa tervehtämään Jorma Korhosta ja Suomutunturin laelle. Lähetyksen aikana esiteltiin pätkiä myös Talvikaupunki-tittelin tämän vuoden kisaajista.

Jakso löytyy katsottavaksi Yle Areenasta .

Lue myös:

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Talvikaupunki Kemijärvi viettää ystävänpäivää kulttuurikeskuksessa ja riehaa Suomulla

Kemijärvestä historian ensimmäinen Vuoden talvikaupunki! – "Aitous ja lämpö, mikä välittyi"

KähinäPaten uusilla videoilla Kemijärvi esillä – tunnistatko kuvauspaikat ja tutut hahmot?

Mikko Kekäläinen: Korkea aika jo päästä käymään! – Kemijärvi voitti Puoli seitsemän talvikaupunkikisan ja on pian kuvauspaikkana

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pihalla lumisotaa ja huskyja

Pihalla käytiin Yukigassen-lumipallohaastekisa, jossa paikalliset lukiolaiset haastoivat Kemijärven päättäjät. Lisäksi alueella oli pulkkamäki, lumiukkopuisto, husky-ajelua ja esimerkiksi makkaratarjoilua.

Ilta päättyi KähinäPaten intensiiviseen keikkaan.

Pihalta on nähtävillä parhaita paloja videopätkinä Koti-Lapin Instagram-tilin (@kotilappi) Kohokohdat-osiossa. Tässä alla kuvasatoa tapahtumasta.

Kemijärven Pöyliöjärven jäällä pääsi husky-ajelulle auringon painuessa mailleen. Kuva Esa Keskinen / Koti-Lappi.

Yukigassen-haasteottelussa vastakkain olivat Kemijärven luottamushenkilöt ja Kemijärven lukion joukkue. Kuva Esa Keskinen / Koti-Lappi.

Yukigassen-lumipallo-ottelu pelattiin tällä kertaa pehmopalloilla. Kuva Esa Keskinen / Koti-Lappi.

Eriin mahtui lähikamppailuja. Kuva Esa Keskinen / Koti-Lappi.

Puoli seitsemän -lähetys tuli ystävänpäivänä Kemijärven kulttuurikeskukselta. Yleisöä kertyi ikkunoiden taakse. Kuva Esa Keskinen / Koti-Lappi.

Eedith Peteri (vas.), Elena Nissinen, Eetla Nissinen, Valeria Nissinen, Sarianna Nissinen, Aslak Nissinen ja Peetu Nissinen olivat tulleet riehaan Pyhältä. He ovat Laukaalta kotoisin, mutta ovat lomailemassa tunturissa. "Täytyihän sitä lähteä katsomaan, kun kerta on tapahtumaa", Sarianna Nissinen sanoi. Kuva Esa Keskinen / Koti-Lappi.

KähinäPate ryntäsi Puoli seitsemän -ohjelman sohvalta pihalle rakennetulle lavalle päättämään lähetyksen ja Talviriehan. Kuva Esa Keskinen / Koti-Lappi.

Puoli seitsemän -viihdeohjelman toimittajat Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen juonsivat lyhyen pätkän Kemijärven kulttuurikeskuksen pihamaalta ennen kuin siirtyivät keskukselle rakennettuun studioon.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä