Paikallisuutiset

Kemijärvi kunnostaa Hietaniemen frisbeegolfradan

Keskustassa Musiikkiopiston ja Kulttuurikeskuksen vierestä lähtevä rata on ollut kymmenen vuotta kovassa käytössä.

Kemijärven tekninen lautakunta on päättänyt peruskorjata keskustassa sijaitsevan Hietaniemen frisbeegolfradan vuoden 2023 aikana.

Korjaamisen taustalla on vasemmistoliiton valtuustoryhmän altuustoaloitte, jonka mukaan Hietaniemen frisbeegolfrata on tullut 10 vuoden ikään ja tarvitsee peruskorjauksen radalla olevien korien sekä heitto- ja lähtöpaikkojen osalta. Ulkoliikuntapaikoilla olevien välineiden ja laitteiden peruskorjausta perustellaan aloitteessa sään rasituksilla radalla oleville laitteille ja materiaaleille.

Tekninen lautakunta käsitteli aloitetta kokouksessaan syyskuun lopussa ja päätti peruskorjata tarpeellisessa laajuudessa Hietaniemen frisbeegolfradan korit ja heittoalustat vuoden 2023 aikana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Toinen aloitteessa esiin tuotu asia oli Pöylivaaraan frisbeegolfia harrastavien omatoimisesti kesällä 2021 rakentama 18-väyläinen rata. Aloitteen mukaan Pöylivaaran radan osalta olisi syytä laatia kehittämissuunnitelma yhdessä lajin harrastajien kanssa.

Tekninen lautakunta toteaa, että valtuustoaloitteessa esiin tuodut asiat, radalla olevat laitteet ja varusteet sekä niiden kunto on teknisen palvelualueen vastuulla, mutta käyttäjämäärien lisääminen ja kehityssuunnitelman laatiminen kuuluu radan ylläpitäjälle tai vapaa-ajan toimelle.

Kaupunginvaltuusto hyväksyi kunnostuksen lautakunnan ehdotuksen pohjalta kokouksessaan viime viikolla.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä