Paikallisuutiset

Kesäravit sunnuntaina Kemijärvellä – ohjelmaa Seppele-ajosta kepparikisaan

Kemijärven perinteiset kesäravit ravataan tänä vuonna jo alkukesästä sunnuntaina 12.6. kello 14.

Tarjolla on jokavuotiseen tapaan hienoja lähtöjä, oheisohjelmaa perheen pienimmille sekä taattua kesäravitunnelmaa. Mukana on Seppele-ajo suomenhevosille, amatööriohjastajien SM-osalähtö, Pohjola Monte-Cup ja kaksi ponilähtöä.

Ponilähdöt ovat jo ennen varsinaista aloitusta kello 13.30. Lapsille on kepparikisaa ja oma leikkialue.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kemijärven Ravi ry:n vuosikokous ja illanistujaiset pidettiin toukokuussa Seitapirtillä ja väkeä olikin paikalla oikein mukavasti.

Tapahtumassa jaettiin myös vuoden 2021 palkitsemiset.

Ukkoherra ja Party Hard palkittiin menestyneimpinä hevosina. Lisäksi palkittiin kolme nuorta tulvaisuuden toivoa: Laurenne, Smurfriina ja Pilgrims Frost.

Kestomenestyjänä palkittiin valmentaja Sanna Palosaari .

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Talkootyön sankareina palkittiin pitkästä "urasta" Timo Heikkilä , Tapani Kaakkurivaara , Esa Talvensaari , Mirja Alaluusua ja Martti Karjalainen . Teija Tohmola palkittiin pitkästä ansiokkaaasta sihteerin työstä, Tiina Alaluusua ravien raha-asioiden ansiokkaasta hoidosta ja hallitustyöskentelystä sekä Kyösti Kaisamatti 37 vuoden pituisesta hallitustyöskentelystä.

Yhdistyksen raviurheiluvuosi huipentuu kesäravitapahtumaan. Tärkeimpänä kehityssuuntana yhdistys on ilmoittanut lasten ja lapsiperheiden viihtyvyyden ja mukaan tempaamisen.