Ajankohtaista

Koti-Lapin tekstaripalstalle uusi numero: näin tekstareita julkaistaan

Koti-Lapin tekstaripalstan toiminnassa oli katko, mutta nyt palstan uusi numero on toiminnassa.

Kuva: Esa Keskinen

Kemijärvellä, Sallassa, Savukoskella ja Pelkosenniemellä ilmestyvä Koti-Lappi julkaisee tekstaripalstaa, jolla voi ilmaista mielipiteitään lyhyesti, mutta asiallisesti.

Tekstaripalstan numero on vaihtunut ja se on nykyään 13525. Tekstiviestin alkuun pitää kirjoittaa KLTEKSTI, jotta se tulee perille toimitukseen. Viestin enimmäispituus on 160 merkkiä ja sen hinta on 0,70 euroa. Hinta menee palveluntarjoalle.

Miten julkaisupäätös tehdään?

Journalistiselle julkaisulle poikkeuksellinen nimettömyys perustuu viestien lyhyeen mittaan. Koti-Lappi noudattaa tekstareiden julkaisemisessa journalistin ohjeita ja Suomen lakia. Toimitus pyrkii tarkistamaan tekstareissa esitetyt tiedot, eikä vaikkapa herjaavia tai selkeästi kunniaa loukkaavia viestejä julkaista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kiistanalaisia tietoja tai raskauttavia väitteitä sisältäviä tekstiviestejä ei voi julkaista palstalla, ellei toimituksella ole täyttä varmuutta viestissä esitetystä asiasta.

Toimituksen on mahdollista tarkistaa viestin lähettäjän henkilöllisyys.

Milloin tekstari on lehdessä?

Koti-Lapin painettu lehti menee painokoneeseen Postin asettamien postiinjättö- ja jakeluaikataulujen takia maanantaisin kello 12, joten pääsääntöisesti sitä edeltävän viikonlopun aikana lähetetyt viestit ehtivät mukaan.

Toimitukselle saapuvien tekstiviestien määrä vaihtelee viikosta toiseen, joten joskus yksittäistä viestiä saatetaan säästää julkaistavaksi vasta seuraavan viikon printissä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tekstaripalsta

Näin lähetät viestin

Lähetä viesti numeroon 13525.

Laita viestin alkuun KLTEKSTI

Viestin enimmäispituus on 160 merkkiä ja sen hinta on 0,70 euroa.

Tekstiä korjattu 30.10.2023 kello 8.33: korjattu tekstiviestinumero leipätekstiin.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä