Paikallisuutiset

Koti-Lapin verkkosivusto uudistui – näköislehti omalle alustalle ja paikalliset uutiset paremmin luettavissa myös puhelimella

Tätä ohjetta seuraamalla luot Hilla-tunnuksen, jolla kirjaudutaan lukemaan näköislehteä uudistuneella sivustolla. Kuva: Elina Korpiaho

Koti-Lapin verkkosivut uudistuivat.

Koti-Lapin täysin uudistunut verkkosivusto on nyt julki ja lukijoiden käytettävissä.

Verkkopalvelu-uudistuksessa on keskitytty erityisesti parantamaan käyttökokemusta, nopeutta ja helppoutta erityisesti mobiililaitteissa, sillä uutissisältöjä kulutetaan kävijätietojen perusteella eniten mobiililaitteilla ja suosio kasvaa edelleen.

Koti-Lappikin on julkaissut viime vuosina entistä enemmän myös jatkuvaa ja nopeasti reagoivaa uutissisältöä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tilaajille uusi Hilla-tunnus

Koti-Lapilla on myös tilattava näköislehti, jonka käyttö muuttuu samalla. Aikaisemmin lehti on ollut luettavissa Lehtiluukun palvelussa, mutta nyt näköislehti siirtyy omalle alustalle.

Kaikkien tilaajien käyttöön tulee Hilla-tili, jonka avulla voi jatkossa kirjautua kaikkiin Hilla Groupin verkkopalveluihin, myös Koti-Lapin näköislehteen.

Tilaajan pitää aktivoida Hilla-tili ensimmäisellä käyttökerralla. Hilla-tili tarjoaa helpon ja turvallisen tavan kirjautua. Samoilla tunnuksilla voi päivittää omia tilaustietoja asiakaspalvelusivustolla.

Lehtiluukun tilaukset ovat luettavissa niiden päättymiseen asti. Näköislehden tai painetun lehden voi tilata tästä osoitteesta: https://tilaa.hillagroup.fi/kola/tilaus

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Verkkopalvelut ja mobiilisovellukset on uudistettu samassa yhteydessä kaikissa Hilla Groupin julkaisuissa. Löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin asiakaspalvelusivustolta.

Fakta

Luo Hilla-tunnukset

Mene osoitteeseen hillagroup.fi/tunnukset

Valitse ”Luo Hilla-tunnukset” ja valitse ”Oletko jo lehden tilaaja? Klikkaa tästä”.

Asiakasnumerosi vaihtuu ja toimitamme sinulle uuden asiakasnumeron joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Huom! Jos et ole saanut asiakasnumeroa, ole yhteydessä asiakaspalveluun hillagroup.fi/asiakasnumero.

Täytä tähdellä merkityt kohdat ja rastita ehdot tutustuttuasi niihin.

Olet nyt aktivoinut Hilla-tilisi ja luonut tunnukset. Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilin aktivoinnista ja voit jatkaa sisäänkirjautuneena lehden verkkosivuille.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä