Ajankohtaista

Lapin Kansan päätoimittaja Antti Kokkonen siirtyy Kalevaan

Antti Kokkonen on työskennellyt Kaleva Median omistaman Lapin Kansan päätoimittajana vuodesta 2009.

Kalevan uudeksi vastaavaksi päätoimittajaksi on valittu Lapin Kansan nykyinen päätoimittaja Antti Kokkonen.

Kalevan hallitus on kutsunut Kokkosen tehtävään. Hän aloittaa toimituksen johdossa 18. syyskuuta. Asiasta kertoi keskiviikkona Lapin Kansa verkkosivuillaan.

Kokkonen on kokenut journalisti ja työskennellyt Lapin Kansan päätoimittajana vuodesta 2009. Kaleva Media omistaa Lapin Kansan ja Kalevan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kalevan päätoimittajan pesti vapautui, kun nykyinen päätoimittaja Sanna Keskinen siirtyy tamperelaisen Aamulehden vastaavaksi päätoimittajaksi.

Kirjoitti Kemijärven lukiosta

Kuusamossa syntynyt Kokkonen on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri.

Kokkonen on asunut nuoruudessaan Kemijärvellä ja kirjoittanut ylioppilaaksi Kemijärven lukiosta. Hän on myös päätoimittanut 2000- ja 2010-lukujen taitteessa Lapin Kansan päätoimittajuuden ohella Koti-Lapin edeltäjää Koillis-Lappia. Tuolloin Alma Media omisti molemmat julkaisut.

Kokkonen on työskennellyt aiemmin Kalevassa vuosina 1989–1997 muun muassa taloustoimittajana sekä 1999–2001 toimituspäällikkönä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vuosina 2004–2008 Kokkonen työskenteli Helsingin Sanomien politiikan toimituksen esihenkilönä, minkä jälkeen hän siirtyi Lapin Kansan päätoimittajaksi.

Lapin Kansa kertoo, että Kokkonen muuttaa syksyn aikana Ouluun, mutta jatkaa samalla toistaiseksi Lapin Kansan vastaavana päätoimittajana. Seuraajan etsiminen Rovaniemelle aloitetaan välittömästi.

Lisää aiheesta