Paikallisuutiset

Lappiin syntyy uusi suuri metsänhoitoyhdistys ‒ toimikunta valitsi sille johtajan

Itä-Lapin, Kittilän, Sallan, Sodankylän ja Rovaniemen metsänhoitoyhdistykset yhdistyvät vuoden 2024 alusta.

Annakaisa Heikkonen työskentelee nyt Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliiton Lapin alueen kenttäpäällikkönä. Kuva: Anna-Kaisa Heikkonen

Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lapin johtajaksi on valittu Annakaisa Heikkonen 1.1.2024 alkaen. MHY Metsä-Lappi muodostuu viiden Lapin alueella toimivan metsänhoitoyhdistyksen yhdistyessä vuoden vaihteessa. Fuusiossa ovat mukana Itä-Lapin, Kittilän, Sallan, Sodankylän ja Rovaniemen metsänhoitoyhdistykset.

Heikkonen siirtyy tehtävään Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n Lapin alueen kenttäpäällikön tehtävästä. Hän on toiminut toukokuusta 2023 alkaen fuusiota valmistelevana projektipäällikkönä, ja koulutukseltaan hän on metsätalousinsinööri (YAMK).

MHY Metsä-Lapin johtajan valinnasta päätti 17. elokuuta kokoontunut valmistelutoimikunta, jonka muodostaa yhdistymisessä mukana olevien metsänhoitoyhdistysten luottamusjohto.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Tavoitteena on tarjota metsänomistajille kattavammat ja laadukkaat palvelut kilpailukykyisesti koko toimialueella sekä lisätä edunvalvonnan vaikuttavuutta. Fuusio mahdollistaa myös toimihenkilöiden erikoistumisen, valmistelutoimikunnan puheenjohtaja Hannu Välikangas kertoo tiedotteessa.

Korjattu nimen kirjoitusasu kuvatekstistä 25.8. kello 8.20.