Paikallisuutiset

Mihin laittaisit 20 000 euroa Kemijärven kirstusta? – Syyskuun ajan voi osallistua kaupungin budjetointiin: ohjeet tässä uutisessa

Kuntalaiset voivat esittää ideoita ja ajatuksia siitä, mihin palveluihin tai tuotteisiin kaupungin tulisi käyttää 20 000 euroa vuonna 2023.

Kemijärven kaupungin vuoden 2023 talousarvioon varataan 20 000 euroa osallistuvan budjetoinnin toteuttamiseen.

Kuntalaiset voivat esittää kaupungin nettisivujen kautta tai kirjallisesti kaupungin kirjaamoon ideoita ja ajatuksia siitä, mihin palveluihin tai tuotteisiin kaupungin tulisi käyttää 20 000 euroa vuonna 2023 kaupungin strategian mukaisella teemalla "Onnen Tunne".

Ideoita kerätään syyskuun ajan ja saadut ideat kootaan ja niistä valitaan äänestyksen kautta toteutettavat toimenpiteet. Kaupungin nettisivuilta löytyvät tarkemmat ohjeet ja tiedot osallistumisesta ja budjetoinnin toteuttamisesta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ehdotuksen voi tehdä verkon kautta osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/C1761F6291935064

Kysely on avoinna syyskuun ajan.

Kaupungin verkkosivuilta osoitteesta https://www.kemijarvi.fi/fi/asukkaalle/kemijarvi-osallistuva_budjetointi/ voi myös tallentaa tai tulostaa täytettävän lomakkeen, jonka voi palauttaa sähköpostina kirjaamo@kemijarvi.fi (viestikenttään Osallistuva budjetointi) tai postitse Kemijärven kaupunki/osallistuva budjetointi, PL 5, 98101 Kemijärvi.

Kemijärven kaupunginhallitus käsittelee kaupunginjohtaja Atte Rantasen johtajasopimusta maanantaina.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä