Paikallisuutiset

Nuorten e-urheiluleiri ja Pro Cheffi Kemijärvellä – mukana myös liikunnallinen osuus

Kemijärvellä järjestetään tietokoneurheiluun keskittyvä e-sport-leiri 14.–16.10. Nuorisotila Kämpällä Kulttuurikeskuksella.

Leiri on tarkoitettu 15–28-vuotiaille. Ohjelmassa e-urheilun lajitietoutta, ohjattua pelaamista, tekniikkaharjoittelua ja lajiharjoittelua. Leirille mahtuu 6–10 henkilöä.

Lajeina ovat Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) ja League of Legends (LoL). CS:GO on ensimmäisestä persoonasta pelattava taktinen ammuntapeli. Counter-Striken pelisarja on yksi maailman tunnetuimpia. LoL taas on taisteluareenalle sijoittuva moninpeli. Sen suosituimmassa pelimuodossa joukkueiden tehtävänä on tuhota toisen joukkueen tukikohdassa sijaitseva kohde.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Molemmilla peleillä on satoja miljoonia harrastajia ja niiden ammattiturnauksissa jaetaan miljoonapotteja.

Leirin aikana tietokonepelaamisen lisäksi osallistujat pääsevät hiomaan pelitaitojaan myös liikunnallisen pelaamisen parissa. Liikunnallisena osana on värikuulasota. Leiriruoat valmistetaan yhdessä, joten myös mielekästä ruokaa varmasti tarjolla.

Leiritoiminta on osallistujille maksutonta ja järjestäjät tarjoavat niin ruoat, vakuutukset kuin leirillä tarvittavat pelivälineet.

Kemijärven nuorisopalvelut järjestää leirin yhteistyössä Rovaniemen Santa Sportin e-urheilun ohjaajajien kanssa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kemijärvellä pyritään järjestämään yöpymismahdollisuus leirin ajaksi, jos esimerkiksi kotimatka olisi kohtuuttoman pitkä.

Sinustako huippukokki?

Nuorisopalveluilla on myös uutuusleiri syyslomalla.

Kemijärvellä järjestetään Sinustako ensimmäinen Kempan Pro Cheffi? -leiri. Se on nuorten maksuton kokkileiri syyslomaviikolla Hillatien koulun kotitalousluokassa. Leirillä pääsee huipputaitavan ravintolakokin oppiin ja valmistetaan ruokia alusta loppuun itse. Leiri huipentuu Kempan Pro Cheffi -parikilpailuun. Leiri on tarkoitettu 11–17-vuotiaille kokkailusta kiinnostuneille nuorille.

E-sport-leiri

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

14.–16.10.2022, Nuorisotila Kämpällä

pe klo 18–22

la klo 10–22

su klo 10–14

Ilmoittautumiset perjantaihin 7.10. mennessä kemijarvi.nuorisotoimi@kemijarvi.fi

Kempan Pro Cheffi

18–20.10. klo 11–16, Hillatien koululla

Ilmoittautumiset perjantaihin 9.10. mennessä kemijarvi.nuorisotoimi@kemijarvi.fi

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä