Paikallisuutiset

Nyt pääsee hankkimaan lähituotantoa syksyn tarpeisiin – Lähiruokapäivänä markkinat Kemijärvellä

Markkinoilla on myynnissä on muun muassa leipää, kalaa, leivonnaisia sekä luonnonvaratuottajien ja käsityöläisten taidonnonäytteitä.

Lauantaina 10.9. järjestetään Lähiruokapäivän merkeissä markkinat Kemijärvellä kahvila-ravintola Mokkatuvan pihapiirissä osoitteessa Pajulantie 1 kello 10–14.

Kolmannen kerran järjestettävän tapahtuman ideana on tarjota myyntiin monenlaista lähellä tuotettua ruokaa ja tuotteita. Myynnissä on muun muassa leipää, kalaa, leivonnaisia sekä luonnonvaratuottajien ja käsityöläisten taidonnonäytteitä.

Tapahtuman järjestäjinä ovat Kemijärven Kehitys Oy, Mokkatupa ja Lapin ammattikorkeakoulun Kohti kestäviä hankintoja -hanke.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lapin AMK:n väki esittelee päivän aikana myös Kohti Kestäviä Hankintoja -hanketta. Hankkeessa tuodaan paikallisia hankintoja, tuotteita ja lähiruokaa lähemmäs kuluttajaa uuden vekkotyökalun avulla.

Lue myös:

Maistuisiko modernisoitu kuivalihavelli? – tällä sopalla heinänteko sujui Lapissa entisaikaan

Tämä ruoka oli pohjoisen joulupöydän ykkönen ennen kinkkua – "Paistomittari on hyvä kaveri tässä kohtaa"

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Kaskinauriin renesanssi!" – Jaakkolalle menestystä artesaaniruoan SM-kisoissa

Pyhän Aihkin keittiömestari mukana Vuoden kokki -kilpailussa – Alkuruoka tehdään makkarasta: "hyvinkin erikoinen ja mielenkiintoinen"

Martoista metsästysseuroihin

Valtakunnallinen Lähiruokapäivä jatkaa aikaisempina vuosina järjestetyn Osta tilalta -päivän hengessä: se kutsuu ihmisiä tutustumaan lähiruoan tuottajiin sekä maaseudun muihin toimijoihin, matkailu- ja elämyspalveluihin sekä erilaisiin yhdistyksiin – martoista metsästysseuroihin.

Markkinoilla myydään erilaisia lähituotteita. Kuvituskuva.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä