Paikallisuutiset

Ojala-Niemelä: Kova työ näkyy vaalituloksessa

SDP:n Johanna Ojala-Niemelä näyttää uusivan paikkansa.

SDP:n Lapin istuva kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelä oli vaali-iltaan lähdettäessä luottavaisella mielellä. Muoniolaislähtöinen rovaniemeläinen kertoi saaneensa vaalien alla niin paljon hyvää palautetta, että usko paikan uusimiseen oli kova.

– Nyt oli kovin vaalikausi perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana. Ensimmäisenä töissä eduskuntatalolla ja viimeisenä illalla sieltä lähdin. Ihmiset ovat huomanneet kovan työn, Ojala-Niemelä pohtii.

Ojala-Niemelä on istunut valtuustossa yhtäjaksoisesti vuodesta 2007. Hän on säilyttämässä paikkansa eduskunnassa melko selvästi. Tällä hetkellä hänellä on 5982 ääntä, kolmanneksi eniten koko Lapissa. SDP:ltä kovin haastaja on Mikkel Näkkäläjärvi, jolla on ääniä lähes puolet vähemmän.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

SDP:n paikka on tällä hetkellä hyvin varman oloinen, joten onkin jo mahdollista katsoa seuraavaa neljää vuotta eduskunnassa. Mitä Ojala-Niemelä toivoo saavansa aikaan vaalien jälkeen?

– Infrapanostukset, vt 21, Kolarin radan sähköistys, vt 4 on tietenkin tärkeä väylä, Ojala-Niemelä luettelee.

Ojala-Niemelä johtaa kansanedustajatyön lisäksi puhetta hyvinvointialueen aluevaltuustossa. Myös sote-asioissa piisaa vielä työsarkaa.

– Laki on tehty ja puitteet on, mutta työ jatkuu, Ojala-Niemelä sanoi vaali-iltana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lue myös:

Heikki Autto lähtee kolmannelle kaudelle – "Tarkoitus on päästä mahdollisimman vaikuttaviin asemiin"

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä