Paikallisuutiset

Pelkosenniemeltä irtisanoutui toinenkin lääkäri – kuntayhtymä kokoontuu maanantaina

Taustalla on kuntien erimielisyys vuodeosaston toiminnasta ja taloudesta.

Pelkosenniemen terveyskeskuksen toinenkin lääkäri on irtisanoutunut. Lääkäri Ville Mannisen viimeinen palvelusuhdepäivä on 2. lokakuuta. Asia käy ilmi Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymän hallituksen esityslistasta.

Johtava lääkäri Veli-Matti Varmo irtisanoutui ennen syyskuun puoltaväliä. Taustalla on kuntien erimielisyys vuodeosaston toiminnasta ja taloudesta. Hänen viimeinen palvelusuhdepäivänsä on 30. syyskuuta.

Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymän hallitus kokoontuu tänään maanantaina 26. syyskuuta käsittelemään muun muassa lääkäritilannetta. Asialistalla oli muun muassa eron myöntäminen lääkäreille ja lääkärin viran julistaminen haettavaksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Esityksen mukaan johtavan lääkärin tehtäviä hoitaa jatkossa Sodankylän johtava lääkäri Minna Jokinen 20 prosentin työajalla. Hän tekee vain johtavan lääkärin hallinnollisia tehtäviä, ei kliinistä lääkärintyötä.

Lue myös:

Pelkosenniemen johtava lääkäri irtisanoutui – kunnat edelleen eri mieltä vuodeosastosta

Savukosken valtuusto perui vuodeosaston lakkauttamisen – Johtava lääkäri: "Päätös perustui kuulopuheisiin"

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tekstiä oikaistu 26.9. kello 12.17: Kuntayhtymän kokous on maanantaina 26.9., eikä tiistaina 27.9., kuten tekstissä aiemmin kerrottiin.

Pelkosenniemelle löydettiin lääkäri. Vuodeosaston kyltti kuvattuna Pelkosenniemen terveyskeskuksella.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä