Paikallisuutiset

Pelkosenniemen kunta järjestää luovan alan osaajien illan Pyhällä

Tapahtumassa on tarkoitus tutustua muihin alan ammattilaisiin.

Pyhällä pidetään luovien osaajien ilta keskiviikkona 13. maaliskuuta kello 17 - 20 Camp Kitchen & Bar Pyhätunturissa.

Verkostoitumis- ja keskustelutapahtumassa on tutustumista, ruokailua ja kokemusten vaihtoa alueella työskentelevien luovien osaajien kesken. Tilaisuuden järjestää Pelkosenniemen kunta.

– Illan aikana kuulemme inspiroivia puheenvuoroja, jaamme kokemuksia luovana osaajana toimimisesta Pelkosenniemellä ja lähialueilla ja tutustumme muihin luovan alan osaajiin, kunnan tiedotteessa todetaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Illan ohjelmaa kuljettaa Hilma Heikkinen Kokoamo Oy:stä.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki elokuvan, musiikin, kirjoittamisen, taiteen, muotoilun tain muu luovan alan piirissä työskentelevät tai näistä aloista kiinnostuneet osaajat.

Tarkoitus on tunnistaa ja koota yhteen alueella olevaa osaamista ja osallistaa luovien alojen ihmisiä kunnan ja alueen kehittämiseen.

Ilmoittautumislomake on Pelkosenniemen kunnan verkkosivuilla. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Se on osa Asukkaan askeleet -hanketta, jota rahoittaa Lapin liitto.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Puhujina illassa ovat Leena Valmu ja Matti Näränen. Valmu on Pyhätunturilla puolittain asuva vapaa kirjailija, jolta on julkaistu nuortenromaaneja, ihmisbiologisia kuvakirjoja lapsille sekä tietokirjoja aikuisille. Näränen on elokuvaleikkaaja, joka muutti Pyhätunturiin perheensä kanssa elokuussa 2023. Hän on suorittanut maisterin tutkinnon elokuvaleikkauksen linjalta Aalto-yliopistosta vuonna 2018. Hän on työskennellyt leikkaajana jo vuodesta 2008 lähtien ja on leikannut useita pitkiä dokumenttielokuvia sekä fiktioita.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä