Paikallisuutiset

Pelkosenniemen seurakunnassa on aloittanut uusi vt. kirkkoherra – Kemijärvellä odottaa virka ensi kesänä

Pelkosenniemellä ja Savukoskella on aloittanut uusi vt. kirkkoherra.

Pelkosenniemen uusi vt. kirkkoherra on aloittanut työnsä elokuun alussa Pelkosenniemellä ja Savukoskella. Virassa aloitti Markku Kanniainen .

Virkamääräys kestää ensi kesään saakka, jonka jälkeen häntä odottaa Kemijärvellä kappalaisen virka, johon hänet valittiin keväällä. Kemijärvellä aloittaminen siirtyi näin vuodella.

Työskennellyt Sodankylässä

Lappi on Oulusta kotoisin olevalle Kanniaiselle tuttua seutua, sillä hän on työskennellyt pitkään Sodankylässä. Hän myös asuu siellä nyt vaimonsa ja lastensa kanssa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Minut vihittiin 20 vuotta sitten Sodankylän Jääkäriprikaatin sotilaspapin virkaan, jossa työskentelin vuoteen 2005 saakka. Sen jälkeen olen työskennellyt muun muassa vankilapappina Kakolanmäellä Turussa sekä seurakuntapappina Jämsässä ja Sodankylässä.

Kanniainen muutti Pelkosenniemelle Keski-Ruotsista Taalainmaalta, jossa hän on toiminut Västeråsin hiippakunnassa suomalaistyön pappina.

Juntusen lähtösaarna oli sunnuntaina

Pelkosenniemellä pitkään vt. kirkkoherrana toiminut Marja Juntunen piti lähtösaarnansa Pelkosenniemen kirkossa sunnuntaina 14. elokuuta kello 12.

Markku Kanniainen toimii Pelkosenniemen seurakunnassa ensin elokuun ajan seurakuntapastorina ja siirtyy sen jälkeen vt. kirkkoherran virkaan.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä