Paikallisuutiset

Pelkosenniemi ja Savukoski hakevat teknisen alan johtajia – kunnaninsinööri uudelleen hakuun

Pelkosenniemen kunnanhallitus päätti 20. lokakuuta laittaa kunnaninsinöörin viran uudelleen hakuun

Pelkosenniemen kunta hakee kunnaninsinööriä ja Savukosken kunta teknistä johtajaa.

Savukosken kunnanhallitus laittoi viime kokouksessaan teknisen johtajan viran haettavaksi. Nykyinen tekninen johtaja Jarmo Ahtinen jää eläkkeelle loppukeväästä, ja perehdytyksen vuoksi uuden johtajan on tarkoitus aloittaa työt jo alkuvuodesta.

Kunnaninsinöörin virkahakua jatkettiin

Pelkosenniemen kunnan organisaatiorakenteen muuttuessa teknisen johtajan virka lakkasi olemasta, ja kuntaan perustettiin teknisten tukipalveluiden vastuualuepäällikön tehtävää varten kunnaninsinöörin virka. Teknisenä johtajana työskennellyt Panu Leinonen ei halunnut ottaa virkaa vastaan, joten kunta laittoi sen auki.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Virkaa haki määräaikaan mennessä syksyllä ensimmäisessä haussa seitsemän ja toisessa haussa kahdeksan henkilöä, mutta hakijoiden ei katsottu täyttävän riittävästi hakuilmoituksissa määriteltyjä valintakriteereitä. Eduksi olisi katsottu erityisesti osaaminen kiinteistöjen ylläpidossa, kehittämisessä ja rakennuttamisessa.

Kunnanhallitus päätti 20. lokakuuta laittaa viran uudelleen hakuun siten, että se voidaan täyttää ensi maaliskuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarvittaessa kunta voi käyttää hakijoiden löytämiseksi ja arvioimiseksi rekrytointikonsulttia.

Savukoskipäivillä palkitaan myös Vuoden saulainen. Kuvituskuva kyltistä Savukosken kirkonkylältä.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä