Paikallisuutiset

Rantasen kaupunginjohtajan pesti päättyy näillä näkymin joulukuussa – korvauksista selvyys

Kemijärven kaupunginjohtaja Atte Rantasen työsuhteen purkamisen neuvotteluissa on saatu ratkaisu.

Näillä näkymin Kemijärven kaupunginjohtaja Rantasen palvelussuhde päättyy joulukuun lopussa.

Kaupunginhallitus käsitteli asiaa kokouksessaan viime torstaina.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lue myös:

Kemijärvellä aikomuksia erottaa kaupunginjohtaja – Rantanen: "Kaupunginhallitus pohtii sitä, voinko minä jatkaa"

Kaupunginjohtaja Rantasen sopimusneuvottelut käyntiin – Kemijärven kaupunginhallitus vahvisti neuvotteluryhmän kokoonpanon

Korvaukset maksuun

Kaupunginhallituksen nimeämä neuvotteluryhmä on käynyt Rantasen kanssa neuvotteluja johtajasopimukseen ja luottamuspulaan liittyen lokakuusta alkaen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kaupunginhallitus ja kaupunginjohtaja ovat hyvässä yhteistyössä sopineet Rantasen johtajasopimuksen 3.2 kohdan mukaisesti, että kaupunginjohtajan palvelussuhde päättyy 31.12.2022.

Kaupunginhallitus päätti torstaina yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy johtajasopimuksen mukaisen menettelyn.

Rantaselle maksetaan kahden kuukauden irtisanomisajan palkka ja kuuden kuukauden palkkaa vastaava siirtymäkorvaus. Lisäksi Rantaselle maksetaan pitämättömät lomat ja lomaraha.

Kaupunginhallituksen kokous alkoi jo maanantaina 28.11., mutta se keskeytettiin ja kokousta jatkettiin torstaina 1.12. Kaupunginjohtajan asia oli esityslistalla viimeisenä, joten sen käsittely jäi torstaille.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Rantanen on ollut Kemijärvellä kaupunginjohtajana keväästä 2015 alkaen.

Haki Kittilään

Rantanen on hakenut syksyllä Kittilän kunnanjohtajaksi.

Kittilän haastatteluryhmä päätti kutsua haastatteluihin Rantasen lisäksi Sirkka-Liisa Ollin , Timo Kurulan , Mikko Lumpeen , Juha Pasman , Riku Immosen , Juha Sandbergin ja Veli-Matti Hettulan . Haastattelut järjestettiin 28.11.2022 Kittilän valtuustosalissa.

Kittilän kaupunginhallituksen on tarkoitus päättää soveltuvuusarviointiin lähetettävät hakijat kokouksessaan 7.12. Rantanen ei ole Kittilän kunnanhallituksen esityslistan mukaan tässä joukossa.