Paikallisuutiset

Rykimäviikon päätteeksi Sallatunturissa rokkia, räppiä ja burleskia – uudessa tatuointitapahtumassa taas arvotaan Salla-tatuointi

Sallatunturin Tuvilla järjestetään tulevana viikonloppuna 9. ja 10. syyskuuta Rykimäviikon päätteeksi perinteinen Papana Fest, joissa on ohjelmaa monipuolisesti bluesista burleskiin.

Perjantaina esiintyvät kello 20 alkaen Antti Salo , joka esittää blues- ja kantrimusiikkia, poppia ja rokkia soittava Sampsa Astala ja saamelaisräppäri Ailu Valle . Lauantaina lavalle nousevat Antti Salo, melodista hevimetallia soittava Mysterizer, Burlesque Show ja punkabilly-bändi Three Star Riot. Kumpikin ilta päättyy diskoon.

Mysterizerissa soittaa sallalaislähtöinen Henri Hänninen , ja lähes kaikki muutkin esiintyjät ovat pohjoisesta. Soolouralle siirtynyt Sampsa Astala tunnetaan entisenä Lordin rumpalina, ja hän soittaa Sallassa myös Lordin kappaleita.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tatuointeja ja elävää muusiikkia

Viikko Papana Festin jälkeen juhlat saavat jatkoa tatuointi- ja livemusiikkitapahtumasta 16.–17.9. Paikalla Sallan ensimmäisessä Tattoo Festissä on sallalaislähtöinen Titta Niemelä ja useita muita tatuointiartisteja yrityksestä nimeltään Below Zero Tattoo Gallery.

Tatutointiin voi varata ajan, ja pienemmät kuviot hoituvat ilman ajanvarausta. Viikonlopun aikana arvotaan kahdelle ihmiselle maksuton Salla – in the middle of nowhere -tatuointi.

– Tatuointi on ekologista. Siinä säästyy paperia ja lopputulos kestää kauan, ravintolapäällikkö Miika Virkkula Sallatunturin Tuvilta veistelee.

Jos haluaa viikonlopustaan vähemmän ikimuistoisen, voi jättää tatuoinnin väliin ja osallistua pihafutikseen. Mukaan voi tulla millä tahansa 4–6 hengen porukalla. Pelit pelataan niin, että kentällä on koko ajan kolme pelaajaa kummastakin joukkueesta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tattoo Festin musiikkipuolen hoitavat perjantaina Talonpoika Lalli ja lauantaina dj Juke. Perjantaina on lisäksi disko.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä