Paikallisuutiset

Salla valitsi hallintojohtajan: kauppatieteen maisteri, joka on lähtöisin paikkakunnalta

Kunnanhallituksen esityksen mukaan valittu oli kokonaisarvioinnin perusteella pätevin. Valinnasta jätettiin silti eriävä mielipide.

Sallan kunnanvaltuusto valitsi kunnan uudeksi hallintojohtajaksi kauppatieteen maisteri Seppo Selkälän ja varalle restonomi Ilkka Harjun .

Helge Niva (vas.) esitti asian jättämistä pöydälle, ja Matti Tervonen (ps.) kannatti esitystä. Valtuusto päätti äänin 16–5 jatkaa asian käsittelyä. Helge Niva jätti asiasta eriävän mielipiteen.

Sen jälkeen Ari-Antti Aska (ps.) esitti hallintojohtajaksi Ilkka Harjua. Vaalissa sai äänestää kaikkia hakijoita, ja suljetussa lippuäänestyksessä Seppo Selkälä sai 11 ääntä, Ilkka Harju 9 ääntä ja Rauno Maaninka yhden äänen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kunnanhallituksen esityksen mukaan Seppo Selkälä oli hakijoista kokonaisarvioinnin perusteella pätevin ja täytti parhaiten viran kelpoisuus- ja muut vaatimukset.

Hänellä on kokemusta vaativista esimies- ja kehittämistehtävistä sekä vahva tietotekniikan osaaminen ja erinomainen englannin kielen taito. Selkälä on lähtöisin Sallasta. Hän seuraa virassa Pekka Huhtalaa , joka jää eläkkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä