Paikallisuutiset

Sallan kunta jakoi liikunta- ja nuorisoavustuksia ‒ katso tuen saajat tästä

Kunta jakoi avustuksia yhdistysten toimintaan yhteensä 13 500 euroa.

Sallan hyvinvointipalvelulautakunta myönsi aiempien vuosien tapaan avustuksia liikunta- ja nuorisotoimintaa järjestäville paikallisille yhdistyksille. Suurimmat summat saivat Sallan Karhut, Sallan Palloseura ja Sallan Vesaiset.

Kunta oli varannut talousarvioon liikunta-avustuksia varten 10 500 euroa. Tuen jakoperusteina olivat toiminnassa mukana olevan kohderyhmän koko, edellisen vuoden toiminta ja sen vaikutuspiirissä olevien osallistujien määrä sekä yhdistyksen taloudellinen tilanne. Jakoperusteena käytettiin piste- ja toimintataulukkoa.

Hakemuksia tuli seitsemän, ja hakijoista kuusi täytti jakoperusteet.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lautakunta myönsi avustusta Oulangan Seutupojat ry:lle 1 100 euroa, Sallan Reuma- ja Tulesyhdistys ry:lle 450 euroa, Sallan Karhut ry:lle 4 400 euroa, Sallan Latu ja Polku ry:lle 500 euroa, Sallan Palloseura ry:lle 3 500 euroa ja Sallan Kisailijat ry:lle 550 euroa.

Lautakunta myönsi myös 3 000 euroa nuorisoavustuksia. Tuen jakoperusteina olivat toiminnassa mukana olevan kohderyhmän koko, edellisen vuoden toiminta ja sen vaikutuspiirissä olevien osallistujien määrä sekä yhdistyksen taloudellinen tilanne. Myös nuorisoavustuksissa käytetään piste- ja toimintataulukkoa.

Määräaikaan mennessä saapui kolme hakemusta, ja kaikki hakijat täyttivät jakoperusteet.

Nuorisoavustuksia saivat Sallan Vesaiset ry 2 200 euroa, Sallan Perhokerho ry 300 euroa ja Sallan Erauspojat ry 500 euroa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä