Paikallisuutiset

Sallan Taideseuran näyttely on auki koko kesän

Sallassa voi tutustua paikallisten taiteenharrastajien töihin elokuun puoliväliin asti.

Kuva: Leena Meinilä

Sallan Taideseuran kesänäyttely sai jatkoaikaa, ja se on avoinna 15. elokuuta asti arkipäivisin entisissä Veikon Koneen tiloissa osoitteessa Kuusamontie 7 kirkonkylän keskustassa.

Sallan Taideseura on perinteisesti järjestänyt kesänäyttelyn, jossa seuran jäsenet esittelevät vuoden mittaan tekemiään töitä. Maalausten lisäksi esillä ja myynnissä on erilaisia käsitöitä kynttilöistä villapaitoihin, ja tällä kertaa näyttelytiloissa on myös pop-up-taidekahvila.

– Tänä vuonna näyttelylle järjestyi aiempaa isommat tilat, ja näyttely on ennätyksellisen laaja. Tämä on näkynyt kävijämäärissä myönteisesti, Sallan Taideseura kertoo tiedotteessaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Alun perin näyttelyn oli tarkoitus päättyä Salla-päivään, mutta paikallinen yrittäjä, joka ei halua nimeään julkisuuteen, innostui taiteen ystävänä kustantamaan sille jatkoaikaa.

– Kaikenlainen harrastustoiminta tuo pienelle kylälle elävyyttä ja pitää harrastajat aktiivisina. Taide ja käsillä tekeminen on ihmiselle luontaista, ja sen on todettu vaikuttavan myös aivojen terveyteen. Taiteesta voi nauttia myös, vaikkaei sitä itse tekisikään.

Sallan Taideseura on halunnut pitää taiteen tekemisen käsitteen laajana, eikä yhdistys pitäydy pelkästään kuvataiteessa. Seuraan ovat tervetulleita kaikenlaisesta käsillä tekemisestä innostuneet.

Attendo Hopeaharjun väki kävi tutustumassa taidenäyttelyyn. Kuva: Leena Meinilä
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä