Paikallisuutiset

Sallan yhteismetsän toiminnanjohtaja vaihtuu

Uusi toiminnanjohtaja aloittaa helmikuussa. Nykyinen toiminnanjohtaja Tapio Sinkkilä jää eläkkeelle.

Sallan yhteismetsän toiminnanjohtaja vaihtuu. Nykyinen toiminnanjohtaja Tapio Sinkkilä jää eläkkeelle keväällä. Hän on työskennellyt toiminnanjohtajana vuodesta 1986.

Uudeksi toiminnajohtajaksi on valittu Maa- ja metsätaloustieteiden maisteri, metsänhoitaja Anne Harju .

Harju aloittaa tehtävässä helmikuun alussa. Hän on työskennellyt kymmenen vuotta Sallan osuuspankin toimitusjohtajana ja sitä ennen kaksi vuotta vakuutusedustajana Pohjola Vakuutuksessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hän on työskennellyt myös muun muassa metsänhoitoyhdistysten hankkeissa ja maaseutukoordinaattorina Itä-Lapin kuntayhtymässä.

Harju on kotoisin Hirvasvaaran kylältä Sallasta, ja hän valmistui metsänhoitajaksi Joensuun yliopistosta vuonna 1994.

– Lähden uuteen tehtävään hyvällä mielellä, sillä hyvässä kunnossa oleva pankki on hyvä jättää seuraajalle, ja on mielenkiintoista aloittaa uudessa työssä, oman koulutustaustan alalla. Toisaalta on myös haikeaa, sillä pankissa on sekä mukavat työkaverit että sitoutunut ja hyvä hallinto ja täällä on ollut hyvä tehdä töitä sallalaisten asiakkaiden kanssa, Harju sanoo.

Osuuspankin uutena toimitusjohtajana aloittaa kauppatieteiden maisteri Jaakko Ovaskainen Rovaniemeltä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sallan osuuspankilla on tiistaina 5. lokakuuta kahvitarjoilu, ja nykyinen ja uusi toimitusjohtaja ovat paikalla tapaamassa kävijöitä.

Sallan yhteismetsän eläköityvä toiminnanjohtaja Tapio Sinkkilä (oik.) ja metsäasiantuntija Vesa Tennilä Ponnovaarassa, kirkonkylän ja Sallatunturin välisessä maastossa. Arkistokuva.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä