Paikallisuutiset

Sallassa järjestetään kurssi mielenterveyden ongelmia kokeville

Mielenterveyden keskusliitto järjestää yhteistyössä Lapin hyvinvointialueen kanssa huhtikuussa Sallassa maksuttoman Luonnosta voimaa -kurssin henkilöille, jotka ovat mielenterveydellisistä syistä poissa työelämästä.

Kurssille voi tulla vähäisilläkin voimilla saamaan vertaistukea ja voimavaroja. Ammatilaiset ohjaavat toimintaa, ja mukana on myös vertaisohjaaja kertomassa omasta toipumisestaan mielenterveyden haasteista. Kurssilla mukana kulkee myös valmennuskoira Sisu, englanninspringerspanieli, joka tuo iloisella olemuksellaan hyvää mieltä ja rentoutta päiviin.

Kurssilta saa tietoa ja tukea omaan toipumiseen ja elämään. Sen aikana vietetään aikaa yhdessä rennossa ilmapiirissä, liikutaan kevyesti luonnossa ja keskustellaan yhdessä luottamuksella. Päivät alkavat rauhassa aamukahveilla, ja päivällä syödään hyvä lounas ja nautitaan luonnon vaikutuksista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kurssi järjestetään 24. - 26.4. ja 22.5. kello 10 - 14 Rajakievarissa. Yli 50 kilometrin päästä tuleville on mahdollisuus maksuttomaan majoitukseen. Kurssille voi hakeutua netissä viimeistään 8.4. mennessä. Lisätietoja antaa Sanna Hyry, puhelin 040 8272665, sanna.hyry@mtkl.fi

Mielenterveyden keskusliitto järjestää valtakunnallisesti monipuolista maksutonta tukea mielenterveyden ongemia kokeville, läheisille ja ammattilaisille sekä kaikille mielenterveysasioista kiinnostuneille.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä