Paikallisuutiset

SPR etsii lipaskerääjiä Nälkäpäiväksi Kemijärvelle

Yksikin tunti kerääjänä on arvokas apu, SPR:n Kemijärven osasto tiedottaa.

Punaisen Ristin Kemijärven osasto kutsuu tiedotteessaan kerääjiä mukaan Nälkäpäivään perjantaina ja lauantaina 29.–30. syyskuuta. Lipaskerääjäksi pääsee kuka tahansa ilmoittautumalla etukäteen osaston keräysjohtajalle.

Varoja kerätään Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, jonka kautta järjestö auttaa yhteisöjä varautumaan kriiseihin Suomessa ja maailmalla.

Nälkäpäivänä kerättyjä varoja ei sidota ennalta tiettyyn kohteeseen, jotta niillä voidaan auttaa nopeasti siellä, missä apua kulloinkin tarvitaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Kaikki ovat tervetulleita keräämään, ja yksikin tunti kerääjänä on arvokas apu. Viime vuonna Nälkäpäivä-keräykseen Kemijärvellä osallistui 13 lipaskerääjää, mukana myös Hillatien koululaisia, SPR:n tiedotteessa kerrotaan.

– Kerääjät ovat antaneet palautetta, että kerääminen on hauska ja konkreettinen tapa auttaa. Kerääminen on myös tehokasta: antamalla aikaansa lipaskerääjänä meistä moni voi koota auttamiseen enemmän varoja kuin mitä pystyisi yksin lahjoittamaan, kertoo Kemijärven osaston keräysjohtaja Maire Martin.

Kerääjäksi voi ilmoittautua Martinille p. 044 0377255 tai osoitteessa punainenristi.fi/nalkapaiva. Mukaan tarvitsee säähän sopivat ulkovaatteet ja kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Kaikki kerääjät perehdytetään, ja keräysjohtaja on heidän tukenaan keräyksen ajan.

Keräyksen voi perustaa myös verkossa. Digikerääjäksi voi ilmoittautua osoitteessa punainenristi.fi/nalkapaiva. Digikerääjä voi perustaa oman keräyksen ja haastaa ystävät tai työ- ja harrastusporukan osallistumaan. Nälkäpäivä-keräys jatkuu verkossa syys- ja lokakuun ajan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Nälkäpäivään voi lahjoittaa myös ilman käteistä seuraavilla tavoilla: lähetä tekstiviesti SPR20 numeroon 16499 (20 €), MobilePayllä numeroon 10900, soita numeroon 0600 12220 (20,28 € + pvm/mpm) tai tilille OP FI52 5000 0120 4156 73. Saaja: Punainen Risti. Viite: 5186.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä