Tapahtumajutut

Susanna Haavisto laittaa Kemijärvellä elämän kassiin

Susanna Haaviston 40-vuotistaiteilijajuhlakonserttikiertue saapuu Kemijärvelle.

Elämä kassiin kaikkine muistoineen. Se on näyttelijä ja laulaja Susanna Haaviston juhlakiertueen motto. Se viittaa toki myös Haaviston Hectorin kanssa tekemään, samannimiseen kappaleeseen.

Haavisto viettää 40-vuotista taiteilijajuhlaa, minkä kunniaksi hän tekee koko maan kattavan konserttikiertueen.

Kiertue saapuu Kemijärvelle ensi viikon torstaina 21.9. Kulttuurikeskuksen lavalla kuullaan monipuolinen kattaus Haaviston uran varrelta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Susanna Haavisto (konsertin laulut ja tarinat) on pitkän linjan teatterin ja musiikin moniottelija. Musiikkiteatteriura alkoi Helsingin Kaupungin-teatterista Jacques Brelin lauluista ja Peter Panista. Matka jatkui Soitinmenojen kautta Tampereelle Maxin ja Morizin seikkailuihin.

Freelancerina jo 37 vuotta toimineen Haaviston uraa on siivittänyt rakkaus lauluun ja laulunkieleen. Haavisto on kertonut olevansa tarinankertoja ja tunteiden välittäjä. Tärkeimpänä esiintymisessä hän kokee dialogin yleisön kanssa. Hän uskoo myös syvästi laulun terveydelliseen vaikutukseen – jokaiselle ihmiselle, laulutaidosta riippumatta.

Rakkaus suomen kieleen on synnyttänyt jo liki 100 lauluntekstiä, musikaalikäsikirjoituksia, pienoisoopperalibrettoja sekä satukirjan. Haavisto on julkaissut seitsemän sooloalbumia.

Konserttitiedotteessaan Haavisto kertoo, että vuosia tekeillä ollut romaani odottaa valmistumistaan ja musikaalikäsikirjoitus kolmelle iäkkäälle näyttelijälle muhii artistin mielessä. Musiikki ja laulu vievät eläkkeellä porskuttavaa Haavistoa kohti uusia seikkailuja.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Haavistoa säestävät konserteissa pitkän linjan muusikot Esa Helasvuo, Juha Lanu ja Juha Tikka.

Elämä kassiin

Susanna Haavisto

Kemijärven kulttuurikeskus 21.9. klo 19.00

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Konsertin kesto noin 2 tuntia väliaikoineen

Liput ennakkoon Sortteerista, kirjastosta (vain käteisellä) ja ovelta ennen konserttia, mikäli ei loppuunmyyty.