Tapahtumajutut

Taidepatikka vie kaksi taiteilijaa eri välineillä Sallasta Posiolle ‒ seuraa etänä tai lähde matkalle mukaan

Teatteritaiteilijat Hanna-Leena Metsävainio (vasemmalla) ja Anne Niskanen veivät yleisön Salmivaarassa savottatarinoiden maailmaan toukokuun alussa kulttuurikiertueellaan. Piste Kollektiivin taiteilijat ovat tuoneet kulttuuria ikäihmisten ja muidenkin arkeen jo useiden vuosien ajan. Viime vuonna päättynyt Pohjoisen uudet polut -hanke sai tänä vuonna jatkoa Pohjoisen uudet polut – polku naapuriin -hankkeesta, jossa toiminta keskittyy Sallaan ja Posiolle. Ensimmäistä hanketta koordinoi Piste Kollektiivi ja toista Sallan kunnan kulttuuripalvelut. Kuva: Terttu Pohtila, Koti-Lapin arkisto

Polku naapuriin -taidepatikka on erityinen tempaus. Matkan varrelle mahtuu niin 60-luvun tanssitunnelmaa kuin kihlajaisvenekin.

Polku naapuriin -taidepatikka on kahden teatteritaiteilijan, Anne Niskasen ja Hanna-Leena Metsävainion, luoma patikointia ja taide-elämyksiä yhdistävä kokonaisuus.

Taidepatikka kulkee kahden päivän ajan naapurista naapuriin: Sallan Morottajasta Karhujärvelle ja aina Posion Maaninkavaaraan saakka.

Matk

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä