Paikallisuutiset

Talvikaupunki Kemijärvi viettää ystävänpäivää kulttuurikeskuksessa ja riehaa Suomulla

Kemijärvi juhlistaa vuottaan virallisena Talvikaupunkina. Kaupunki voitti Puoli Seitsemän -ohjelman leikkimielisen kisan.

Kemijärvi juhlistaa viime keväänä pokkaamaansa Talvikaupunki-titteliä ja kaupungin 50-vuotisjuhlia talven mittaan tapahtumilla.

Talvikaupunki-kisasta vastaavan Ylen Puoli seitsemän -ohjelman jakso lähetetään suorana kulttuurikeskuksesta ystävänpäivänä, tiistaina 14. helmikuuta.

Lähetyksessä saadaan tunnelmakuvia suoraan kulttuurikeskuksen pihapiiristä. Pihalla käydään Yukigassen-lumipallohaastekisa, jossa paikalliset lukiolaiset haastavat Kemijärven päättäjät. Lisäksi alueella on pulkkamäki, lumiukkopuisto, husky-ajelua ja muuta mukavaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ulkotilaisuus on avoin kaikille Puoli seitsemän -ohjelman lähetysaikana noin klo 17–20.

– Toivomme yleisöä piha-alueelle paikalle erityisesti lähetyksen ajaksi kello 18.30–19 nauttimaan tunnelmasta, kaupungin Matkailupalvelut kertoo tiedotteessa.

Sisällä studiossa ovat vieraina näyttelijä, ohjaaja Kari Väänänen ja KähinäPatena tunnettu rapartisti Paulus Kiviniemi . Lähetyksen aikana julkistetaan Talvikaupunki-tittelin tämänvuotiset finalistit.

Lue myös:

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kemijärvestä historian ensimmäinen Vuoden talvikaupunki! – "Aitous ja lämpö, mikä välittyi"

KähinäPaten uusilla videoilla Kemijärvi esillä – tunnistatko kuvauspaikat ja tutut hahmot?

Mikko Kekäläinen: Korkea aika jo päästä käymään! – Kemijärvi voitti Puoli seitsemän talvikaupunkikisan ja on pian kuvauspaikkana

Talvirieha Suomutunturilla

Suomulla vietetään Talviriehaa tiistaina 7. maaliskuuta kello 11–15. Samaan aikaan lasketaan naisten Eurooppa Cupin kilpailut 7.–8. maaliskuuta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tapahtuma on Keski- ja Pohjois-Suomen hiihtolomaviikolla, joten paikalle odotetaan mukavasti väkeä. Tapahtumapäivän aikana ohjelmassa on muun muassa perheille suunnattu Yukigassen-lumipallokisa, Snow Tube Tour Finland -kumirengasmäki, Lätkässä Lappiin -sählykiertue sekä Taru Valkeapään vauhdikas hiihtokoulu. Hiihtokoulussa on useita ryhmiä, joista temppuryhmää vetää freestyle-laskija Joonas Lahtela . Perheen pienimmille on luvassa tasamaalla temppulumilautakoulu, jota vetää Antti Keskitalo . Päivän päälle on vielä after ski -juhlat hotelli Suomutunturissa.

Päivän ohjelman järjestää TT. Tapahtumatekijät Oy. Juontajina ja ohjelman vetäjinä toimivat Kassu Kivimäki , Taru Valkeapää ja Sanna Kojo .

Kaupunki järjestää tapahtuman aikana non-stop-linja-autokuljetuksen Kemijärven ja Suomutunturin välillä. Kuljetuksen tarkemmat aikataulut näkyvät lähempänä tapahtumaa osoitteessa www.kemijarvi.fi ja www.visitkemijarvi.fi .

Näistä osoitteista löytyvät myös tarkemmat tapahtumatiedot.

Kemijärvi sai Vuoden talvikaupunki -kiertopalkinnon itselleen 22.3.2022. Kilpailun järjesti Ylen Puoli seitsemän -ohjelma.

Vuoden 2023 kisa käynnissä

Yle järjesti Puoli Seitsemän -viihdeohjelman Talvikaupunki-kisan viime vuonna ensimmäistä kertaa .

Kilpailuun osallistuttiin talvisella 30 sekunnin pituisella videolla. Mukana kisassa oli 60 paikkakuntaa, ja finaalin ylsivät Kemijärven lisäksi Vihti ja Savitaipale. Kemijärven voitto oli selvä, sillä se sai peräti 45 prosenttia kaikista äänistä.

Titteliä juhlistettiin paikkakunnalla kertaalleen viime vuoden keväällä järjestetyssä Talvikaupunki-tapahtumassa.

Vuoden 2023 kilpailu on käynnissä. Yleisö valitsee uuden voittajapaikkakunnan Puoli seitsemän -lähetyksessä 1.3.

Mikä?

Talvikaupunki

Ylen Puoli Seitsemän -viihdeohjelman leikkimielinen kisa järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa.

Kisaan osallistutaan lyhyellä talvisella videolla.

Kemijärvi sai peräti 45 prosenttia kaikista äänistä.

Vuoden 2023 kilpailu on käynnissä. Yleisö valitsee uuden voittajapaikkakunnan Puoli seitsemän -lähetyksessä 1.3.

Kemijärven kilpailuvideo Vuoden talvikaupunki 2022 -kisaan on näyttävä. Kemijärvi pääsi finaaliin ainoana paikkakuntana Lapista ja toi voiton kotiin. Videon kaupungille on kuvannut ja editoinut Janne Jakola.
Kemijärven kilpailuvideon tehnyt Janne Jakola ja Ylen Puoli seitsemän -ohjelman toimittaja Tuulianna Tola juuri sen jälkeen, kun voitto on varmistunut.
Kemijärvi sai Vuoden talvikaupunki -kiertopalkinnon itselleen 22.3.2022. Kilpailun järjesti Ylen Puoli seitsemän -ohjelma.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä