Paikallisuutiset

Teatteriesitys Sallan koululaisille – taustalla tavoite sovitella nuorten väkivaltaa ja konflikteja

Kyseessä on kouluja kiertävä kantaesitys kiusaamisesta, joka on kerännyt jo lähes 40 000 katsojaa.

Sallan seurakunnan vuoden 2023 Yhteisvastuukeräystuotto käytetään Tänään koulun jälkeen -esityksen kuluihin.

Kyseessä on kouluja kiertävä kantaesitys kiusaamisesta. Esityksellä on ollut Suomessa yli 400 esityskertaa ja liki 40 000 katsojaa.

Esitys on Kajaanin Kaupunginteatterin ja Vaarakollektiivin kautta aikain esitetyin ja katsotuin teos. Esityksen ovat käsikirjoittaneet Eino Saari ja Janne Kinnunen, jonka omakohtaisiin kouluvuosien kokemuksiin esitys perustuu. Esityksen lopussa on yleisökeskustelu. Esitys on tarkoitettu yli 11-vuotiaille nuorille.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Esitys on Sallatunturin koulukeskuksella torstaina 2.2. kello 11.35. Esityksen tilaaminen ja järjestäminen kustannuksineen on tehty yhteistyössä Sallan seurakunnan diakoniatyön ja Sallatunturin koulun henkilöstön kanssa.

Vuoden 2023 Yhteisvastuukeräyksen tavoitteena oli sovitella ja ratkaista nuorten väkivaltaa ja konflikteja. Niissä uhreja ovat kaikki: kiusattu ja kiusaaja, tekijä ja uhri, koulu ja koti, lapsi ja vanhempi.

Tänään koulun jälkeen -esityksessä käsitellään näitä asioita tositapahtumiin perustuvan teatteri-ilmaisun kautta puhutellen katsojia.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä