Ihmiset 

Tiina Nyyssönen esiintyy kotikaupungissaan SuomiLive-festivaaleilla ‒ kertoo iloisia uutisia yliopisto-opinnoista

Tiina Nyyssönen esiintyy bändinsä kanssa Kemijärven SuomiLive-festivaaleilla.

Artistinimellä TINA tunnettu Tiina Nyyssönen valmistui tänä kesänä maisteriksi. Hänellä on keikka Kemijärven SuomiLive-festivaaleilla viikonloppuna. Arkistokuva. Kuva: Erkki Hautala

Kemijärveläissyntyinen Tiina Nyyssönen valmistui kesäkuussa Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi, pääaineenaan musiikkikasvatus. Artisti kertoo valmistumisesta ja tulevista keikoistaan tiedotteessa.

Nyyssönen tunnetaan myös suomenkielistä pop-musiikkia tekevänä laulaja-lauluntekijänä nimellä TINA.

Nyyssönen on esiintynyt opiskeluaikana sooloartistina ja eri bändikokoonpanoissa festareilla sekä erilaisissa muissa musiikkitapahtumissa ja juhlissa. Hänet muistetaan myös Voice of Finland -kisasta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tällä hetkellä artisti esiintyy oman bändinsä lisäksi myös solistina bilebändi Femmassa, joka tekee pääsääntöisesti tilauskeikkoja Etelä- ja Keski-Suomessa.

Tausta Kemijärven musiikkiopistosta

Nyyssönen aloitti musiikkiopinnot Kemijärven musiikkiopistossa 6-vuotiaana pääsoittimena viulu. Myöhemmin sivusoittimeksi tuli piano.

Nyyssönen on korostanut, että Kemijärven musiikkiopisto on antanut hänelle erinomaiset lähtökohdat musiikin opiskeluun ja muusikon uralle.

Yliopisto-opiskelujen ohessa Nyyssönen suoritti kaksivuotisen muusikon ammattitutkinnon Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta ja valmistui muusikoksi vuonna 2019.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Artistin musiikkia on kuunneltavissa suoratoistopalveluissa. Häneltä on julkaistu myös Youtubessa TINA VIRALLINEN -kanavalla Studio Live -videosarja viime tammikuussa.

Lisää aiheesta

Keikka Kemijärvellä

Nyyssönen esiintyy perjantaina 21. heinäkuuta yhtyeineen Kemijärven SuomiLive-festareilla.

Muita tapahtumassa esiintyviä artisteja ovat muun muassa Kuningasidea, Anne Mattila ja Tommi Läntinen.

Kaksipäiväinen SuomiLive Kemijärvi järjestetään Ahvensalmen kentällä 21.–22. heinäkuuta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tapahtuma ottaa Kemijärven kesäfestarin paikan viime vuosina järjestetyltä Kemijärvi soi -festivaalilta, jonka taustayhtiö RH Entertainment meni konkurssiin viime vuonna.

Lisää aiheesta