Paikallisuutiset

Ukrainalaisille kerätään talvivaatteita – näin voit lahjoittaa Kemijärvellä tulevana perjantaina

Punaisen Ristin Kemijärven osasto järjestää vaatelahjoitustapahtuman.

Kemijärven vastaanottokeskuksen käytössä ollut tavarankeräystila Seminaarinkadulla on suunnitellusti päättänyt toimintansa.

Talvikausi alkaa pian, ja vastaanottokeskuksen asukkaat tarvitsevat talvivaatteita. Punaisen Ristin Kemijärven osasto järjestää vaatelahjoitustapahtuman peräkonttikirppis-periaatteella perjantaina 14. lokakuuta Peurakatu 13:n parkkipaikalla. Lahjoittajat voivat tulla paikalle kello 17–19 tarjoamaan talvivaatteita suoraan asiakkaille. Tarvetta on kaiken ikäisten talvivaatteille ja -kengille.

Lahjoitukseen sopivat vain ehjät ja puhtaat vaatteet, ja jos jotain jää yli, SPR pyytää ystävällisesti kuljettamaan itse pois, koska osastolla ei ole mahdollisuutta varastoida lahjoitustavaroita. Tapahtuman järjestävät Kemijärven osaston vapaaehtoiset.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Asunnottomien yönä ruokailutapahtuma

Lisäksi Kemijärven osasto järjestää Asunnottomien yönä maanantaina 17. lokakuuta ruokailutapahtuman Mettiksellä (entinen Raatipirtti osoitteessa Metsämiehentie 3) kello 16–20.

Tapahtuma on kaikille avoin, ja siellä on tarjolla lämmintä jauhelihakeittoa ja paistettuja vohveleita. Myös makkaraa on tarjolla, ja sitä saavat halukkaat paistaa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä