Paikallisuutiset

Uudessa matkailulehdessä Tomi Tuomisen talvivinkit, Itä-Lapin Hollywood ja rapsutettavia kavereita

Kemijärvi News on Koti-Lapin tuottama Kemijärven seudun matkailulehti, joka ilmestyy kahdesti vuodessa.

Talvi tuli tänä vuonna ajoissa! Kemijärvellä järvet ovat jäässä ja lumi maassa, joten talven Kemijärvi News -matkailulehti ilmestyy juuri parahiksi.

Talveen vinkkejä tarjoava Kemijärvi News talvi-kevät 2024 on ilmestynyt tänään keskiviikkona 15.11.

Lehdestä voi lukea muun muassa Kemijärvellä mökkeilevän juontaja-toimittaja-laulaja-autourheilumies Tomi Tuomisen vinkkejä talveen, reittikuvauksen helppolle hiihtovaellukselle, kotieläinpihan eläinystävistä, Itä-Lapin Hollywoodista ja poron kuivalihasta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Julkaisun tilaaja on Kemijärven Kehitys Oy, joka tuottaa Kemijärven kaupungin omistamana tytäryhtiönä alueen elinkeino-, yritys- ja matkailupalvelut.

Lehden sisällöstä, taitosta ja mainosmyynnistä vastaa Kemijärven, Sallan, Savukosken ja Pelkosenniemen alueella ilmestyvä Koti-Lappi.

Lehti on ilmaiseksi luettavana tästä linkistä.

Kyseessä on matkailulehden 8. vuosikerta. Sen painos on noin 22 000 kappaletta. Painettua lehteä jaellaan Kemijärven alueen kauppojen lisäksi muun muassa Suomutunturilla, Pyhätunturilla ja Joulupukin pajakylässä Rovaniemellä. Se jaellaan myös ilmestyessään Koti-Lapin painetun lehden liitteenä ilmestymisalueen talouksiin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lehden ideana on esitellä kaksi kertaa vuodessa Kemijärven seudun matkailukohteita, elämyksiä, ruokakulttuuria, nähtävyyksiä, luontoa, yrittäjiä, kulttuuria ja tapahtumia. Osa sen sisällöstä on käännetty englanniksi kansainvälisiä matkailijoita varten.

Koti-Lappia julkaisevalla Hilla Groupilla on useita matkailulehtiä Lapissa, Kainuussa ja Pohjanmaalla.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä