Paikallisuutiset

Valtakunnalliset Metsäpäivät – Tutkimus-lavan striimaus Koti-Lapin verkkosivulla

Myös Itä-Lapissa kiinnostusta herättävät Valtakunnalliset Metsäpäivät järjestetään verkkotapahtumana torstaina 4.2.2021 kello 10–17. Webinaaripäivän Tutkimus-lavan esitykset striimaus avautuu myös Koti-Lapin www.kotilappi.fi sivulta.

Metsäpäivät kokoavat metsäteemat ja metsäväen yhteen jo 91. kerran. Mukana on yli 30 esitystä ja niissä yli 40 asiantuntijaa.

Helmikuisen Metsäpäivät-verkkotapahtuman pääteemana on monimuotoisuus monesta eri näkökulmasta. Luonnon monimuotoisuuden lisäksi aiheena on myös talouden ja kulttuurin moninaisuus ja metsien sosiaalinen merkitys.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tapahtuman keskeisiä teemoja ovat myös ilmastonmuutos ja sen vaikutukset metsiin, uuden teknologian tarjoamat ratkaisut sekä metsien monikäyttö ja merkitys ihmisen hyvinvoinnille.

Verkkotapahtuman ohjelma on runsas ja monipuolinen. Metsäalan tuoreinta tutkimustietoa ja kuulumisia voi seurata virtuaalisesti neljällä eri teemalavalla. Katsojat voivat vapaasti valita ohjelmapaloja talous-, tutkimus-, ihminen- ja tekniikkateemoista.

Pääpuhujina Metsäpäivillä ovat europarlamentaarikko Petri Sarvamaa Teemu Keskisarja.

Iltapäivällä palkitaan metsäalan merkkitekoja.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Virtuaalisilla Metsäpäivillä julkistetaan Suomen Metsäyhdistyksen ansioplaketin saaja, joka on merkittävä teko tai toimija metsäalan hyväksi.

Tapahtumassa julkistetaan myös Uusi puu -kilpailun finalistit ja jaetaan Metsämiesten Säätiön Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendit.

Teollisuusliiton Oulun aluepäällikkö Hanna-Kaisa Hämäläisestä Metsäteollisuuden päätöksellä on huomattava merkitys myös Kuhmolle.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä