"Kaikki loppuu aikanaan paitsi halonteko ei lopu koskaan" – Isä ja poika perustivat Pohjois-Sallaan polttopuuyrityksen
Tuuli Rautava haluaa käyttää raaka-aineet kokonaan – Mettänmaku tekee gourmetruokaa retkeilijöille Savukoskella
“Sen tuntee kun on aurinkoinen päivä” – Satavuotias kemijärveläinen Elli Kaisanlahti elää liikkuvaa elämää ilman näkökykyä
Naruskalla Sallassa on ryhmäydytty leirikoulussa jo parikymmentä vuotta – Monille lukiolaisille reissu on ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolelle
”Henkihän siinä lähtisi, jos ihan jäisi köllöttelemään”: 80-vuotias metsäkoneyrittäjä Kari Harjula tekee täyttä työpäivää
Ylitorniolaiset naudankasvattajat Terhi Ukkola ja Lauri Välimaa tuottavat lähiruokaa: ”Kilpaillaan maailman parhaasta pihvistä, mutta täällä ovat Euroopan alhaisimmat tuottajahinnat”
Lapin hyvinvointialue aikoo irtisanoa enintään 365 työntekijää – ”Se voi olla joillekin karu joululahja”
Presidentinlinnassa nähdään lappilaista pukuloistoa sekä Pallaksen ja Särestön tuntijoita: ”On etuoikeus kantaa Linnan juhliin jotakin, joka on tehty pohjoisen hengessä”
Hyvinvointijohtaja pitää valtionrahoitusta riittämättömänä – Lapin aluehallitukselta talousarvio, joka on kuusi miljoonaa miinuksella
Kaksinkertaisesti palkittu ylitorniolainen sairaanhoitaja Sirpa Uusimaa on huolissaan hyvinvointialueen rahoituksesta – ”Rahoitusmalli on täysin päin peetä”
Saamelaisten totuus- ja sovintokomissio luovuttaa loppuraporttinsa tänään – ”Toivottavasti tämä avaa polkua sovinnolle”
Osuuskunta Lapin Wekko luottaa paikalliseen mediaan – mainonta puree edelleen, vaikka paikallislehti Koti-Lappi muuttui tilattavaksi