Harriniva pyrkii Lapin suurimpien joukkoon – Uusi lumiravintola haltioineen ja hummereineen aukesi Muonion kirkonkylän kupeessa
Pelkosenniemen vuoden yrittäjä Riitta Kulju suosii paikallisia raaka-aineita – ”Tämä on uniikkia käsityötä”
Tatu Ollila tietää, että kokkaa huomenna Budapestissa ainakin kuhaa – Muoniolainen kisaa nuorten kokkien maailmanmestaruudesta
Sodankylään avataan uusi tilausravintola alkusyksyllä – ”Uskomme, että tunnelmallinen kotaravintola kiinnostaa ihmisiä”
Terveystarkastaja antoi sodankyläläiselle ravintolalle viikon aikaa saattaa kuntoon tarkastuksessa havaitut puutteet
Sotilailla on kolme vatsaa, kertoo ravintoloitsija – Sodankylä kasvattaa pian hetkellisesti väkilukuaan
Yrittäjäperhe elää ja muuttaa sesonkien mukana – tavoitteena on rakentaa pysyvä koti Lappiin ja Äkäslompoloon
Kokenut yrittäjäpariskunta vuokraa Ravintola Pyhän Uulan toiminnan: ovat tuttuja monesta muusta Pyhä-Luoston ravintolasta
Ravintola Meille on yllättävä teollisuusalueen helmi Kemijärvellä: jutussa mukana yrittäjä Kaija Saariniemen haukiresepti
Itä-Lappiin syntyi viime vuonna noin 60 lasta – Katso syntyneiden ja kuolleiden määrät sekä nettomuutto tästä
Harriniva pyrkii Lapin suurimpien joukkoon – Uusi lumiravintola haltioineen ja hummereineen aukesi Muonion kirkonkylän kupeessa
Sodankylän kunta miettii soterakennusten yhtiöittämistä – Sopukan leasingsopimuksen siirto Laphalle olisi paras ratkaisu