Kolumnit

Esa Keskisen kolumni: Pahvilautasella lillui jalan palasia ja rusehtavaa lientä: näin kävi, kun toimittaja söi perinneruokaa Lapin omintakeisimmilla markkinoilla

Päivä Savukosken Kuivalihamarkkinoilla voi olla ikimuistoinen. Tarjolla kun on muutakin kuin kuivalihaa.

Kirjoittaja kokeili koparakeittoa, mutta ei osannut tuolloin vielä päättää, pitääkö siitä. Kuva: Pekka Viherma

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pääsiäislauantain aamu on alkanut varhain. Päivän tavoitteena on saada markkinajuttu kasaan ja syödä poroa sarvista saparoon – tai ainakin koparakeittoa.

Auto parkkiin aivan porttien viereen. Kannatti herätä. Vain 10 minuuttia myöhemmin parkkipaikka olisi löytynyt jostain puolen kilometrin kävelyn pä

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä