Sallalainen baarimestari Janne Mattila on cocktailien mestari – ”Tärkeimpiä asioita ovat tasapaino ja maku”
Pelkosenniemen vuoden yrittäjä Riitta Kulju suosii paikallisia raaka-aineita – ”Tämä on uniikkia käsityötä”
”Metriäkään en ole juossut, mutta koko on pienentynyt” – Helvi Vaaraniemi lopetti ajankulusyömisen ja laittoi itsensä etusijalle
Tutkimustulokset valmistuivat – Juomavettä ei tarvitse enää keittää Savukosken kirkonkylän itäisellä alueella
Tatu Ollila tietää, että kokkaa huomenna Budapestissa ainakin kuhaa – Muoniolainen kisaa nuorten kokkien maailmanmestaruudesta
Tuuli Rautava haluaa käyttää raaka-aineet kokonaan – Mettänmaku tekee gourmetruokaa retkeilijöille Savukoskella
Kolumni: Sallalaisen leipomon lopettamisesta tuli maansuru – ”Jos tämän siemenen laittaa maahan, kasvaako siitä uusi sämpylä?”
Sodankylään avataan uusi tilausravintola alkusyksyllä – ”Uskomme, että tunnelmallinen kotaravintola kiinnostaa ihmisiä”
Pellon kesäkahvila Mamsellissa pääsee tutustamaan kahvin lomassa myös aitoon tuulimyllyyn – kahvila tuo kylään eloa
Kemijärveläislähtöisen ohjaajan ja käsikirjoittajan elokuva on parhaillaan Euroopan laajuisessa levityksessä
Pelkosenniemen uusi kunnantalo kerää kehuja – 1,8 miljoonan euron remonttia esiteltiin avointen ovien päivänä
Liisan ja Laurin arktiset häät ihastuttivat Matkamessujen yleisöä – Sallan kunta pääsi kymppiuutisten loppukevennykseen