Paikallisuutiset

Jari Polvi Yrittäjien Itä-Lapin projektipäälliköksi

Forest In jatkaa ja järjestää infopäiviä Boreal Biorefin biojalostuslaitoksen rakentamisesta kiinnostuneille yrityksille.

Forest In -hankkeen projektipäällikkö Jari Polvi siirtyy vetämään Yrittäjien Itä-Lappi -hanketta. Puolen miljoonan Itä-Lapin kuntayhtymän hankkeella Posio, Kemijärvi, Salla, Savukoski ja Pelkosenniemi etsivät yrityksille uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Päättyvä Forest In -hanke on saanut jatkoa ja järjestää muun muassa hankintainfo- ja alihankintapäiviä biojalostamon rakentamisesta kiinnostuneille yrityksille. Infopäivinä pääurakoitsijat ja rakennuttaja kertovat tulevista hankinnoista ja urakoista.

Jari Polvi aloittaa uudessa tehtävässä syys-, lokakuun vaihteessa. Kuntayhtymän mukaan Yrittäjien Itä-Lappi -hanke käynnistetään, kun Forest In -hankkeessa on toteutettu keskeisiä toimenpiteitä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Uusia liiketoimintamahdollisuuksia etsitään hankkeessa alueella jo toimiville yrityksille sekä potentiaalisille uusille yrityksille. Havaittuja liiketoimintamahdollisuuksia työstetään yrittäjien kanssa työpajoissa.

Liiketoiminnan ohella hanke pureutuu myös muilta osin Itä-Lapin elinvoimaohjelman keskeisiin elinviimatekijöihin, muun muassa työllisyyteen ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen.

Tavoitteena on yhdenmukaistaa kuntien yrityspalveluiden palveluprosesseja ja yrityspalveluiden välisen yhteistyön syventäminen entisestään.

– Kuntien yritysneuvonnassa toimivilla on erityisosaamista eri toimialoista ja toimintaprosesseista, joten tämän tietotaidon aito vaihtaminen toimijoiden kesken on ehdottomasti yrittäjän etu, kertoo Jari Polvi

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Forest In -hanke

Itä-Lapin kuntayhtymästä kerrotaan, että hankkeelle myönnettiin jatkoaikaa biojalostamoinvestoinnin lupaprosessien- ja rahoituspäätösten viivästyessä alkuperäisestä aikataulustaan. Covid-19 -virusepidemia esti osaltaan hankkeen yritystilaisuuksien toteuttamista kevään ja kesän aikana.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä