Tapahtumajutut

JVG:n Olympiastadion-keikalla vieraillut yleisön kestosuosikki esiintyy Perävaaran huvikeskuksella: kuullaanko nämä hitit?

Kake Randelinin lisäksi Perävaaran huvikeskuksella esiintyy myös Marko Haapaniemi & The Steels. Kuva: Sami Aikioniemi

Kake Randelin esiintyy perjantaina Kemijärvellä Perävaarassa.

Kuudella eri vuosikymmenellä ihmisiä viihdyttänyt iskelmäartisti Kake Randelin saapuu kuluvan viikon perjantaina viihdyttämään Company-orkesterinsa kanssa Perävaaran huvikeskuksen tanssikansaa.

Perävaaran lavalla tullaan takuuvarmasti kuulemaan tälläkin kertaa Randelinin isoimmat kestohitit: Kirje kotiin, Avaa hakas, Tarja, Tilipäivä koittaa ja Nasta pimu.

Paljon radiosoittoja saaneita kappaleita artistilla on kertynyt 1980-luvun alusta tähän päivään saakka jo melkoinen määrä. Julkaistuja pitkäsoittoja artistilla on jo yli kymmenen kappaletta ja kokoelmalevyjäkin on useampi kappale. Viimeisin pitkäsoitto Suomalainen sisu julkaistiin 2014. Sen jälkeen on ilmestynyt vuonna 2015 ilmestynyt single Kotikylä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Randelinin laulua kuullaan myös Suomen suosituimpiin esiintyjiin kuuluvan JVG:n Amatimies-hitillä. Randelin vieraili myös JVG:n elokuun Olympiastadion-keikalla.

Randelin on ollut aktiivisena kotimaisen iskelmätaivaan alla jo vuodesta 1979 lähtien eikä loppua näy. Miksi näkyisikään, sillä artisti on tälläkin hetkellä kovassa suosiossa ja keikoilla riittää yleisöä.

Yleisön ikäjakauma artistin keikoilla on laaja, sillä Randelinin hittikappaleet vetävät keikoille niin nuorta kuin kokeneempaakin keikoilla kävijää.

Lisää aiheesta

Randelinin lisäksi esiintymässä myös tanssiorkesteri

Tämän viikon perjantain tansseissa on poikkeuksellista se, että illan aikana huvikeskuksella on kaksi orkesteria.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tanssit alkavat jo kello 20:30 Marko Haapaniemi & The Steelsin tahdissa. Kyseessä on kemiläinen tanssimusiikkia esittävä nelihenkinen orkesteri.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä