Paikallisuutiset

Kansallinen hiihtopäivä Kemijärvellä: ohjelmaa myös Puustellin päärakennuksessa

Pöyliöjärvellä hiihdetään Kansallisen hiihtopäivän kunniaksi. Kuva: Esa Keskinen

Kansallisena hiihtopäivänä järjestetään lukuisia ulkoilutapahtumia ympäri Suomen.

Kemijärven Latu kutsuu hiihdon ystävät ja innokkaat ulkoilijat Kansallisen hiihtopäivän kunniaksi Pöyliöjärvelle lauantaina 24. helmikuuta.

Kansallisena hiihtopäivänä järjestetään ulkoilutapahtumia ympäri Suomen, ja tänä vuonna hiihtopäivä osuu täydenkuun ajalle.

Jos hiihtoladuille kaipaa uutta potkua, Urheilu Sivakan suksivoitelu toimii Pöyliönperällä Kari Lukkarisen elämyslaavulla kello 11–15. Illalla on myös mahdollisuus osallistua Urheilu Sivakan opastamalle Kuutamolumikenkäilyretkelle, joka starttaa klo 18. Ilmoittautumiset maksulliselle retkelle kello 16 mennessä 040 015 7737. Elämyslaavun lähin osoite maalta päin on Kiviniementie 14.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Puustellin päärakennuksessa on tapahtuman aikana pop-up-latukahvila Munkkihammas. Kahvittelun lomassa voi katsella vartin mittaisen musiikkiesityksen. Esityksiä järjestetään päivän aikana kello 16 ja 19. Puustellin taukopaikka on avoinna kello 11–20. Puustelli sijaitsee osoitteessa Lepistöntie 17. Parkkialueen ja päärakennuksen välissä on ylitettävä kävellen junarata.

Lisää aiheesta

Oikaisu ja lisäys 18.2.2024. kello 14.30: korjattu Puustellin tarkka osoite ja lisätty elämyslaavun lähin osoite.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä